Pluspunten
Vriendelijk in de winkel. Leuke spullen.
VerbeterpuntenMijn bestelling klopte niet. Op het kaartje stond xxl Op de broek xxxl Hoop dat ie er nog is....
Beste Shirly, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb u zojuist een e-mail verzonden betreft de verkeerde maat die geleverd is. Ondanks dat zijn wij heel blij om te lezen dat u heel tevreden bent over The Stone! Met vriendelijke groet, Sharon
Bestellingen zijn vies binnen gekomen.. en ik vind als je 2 artikelen boven de 100 euro besteld dat je dan nog verzend kosten moet betalen niet meer bij deze tijd kunnen.. en als je dan 1 nieuw artikel en 1 sale artikel dan rekenen hun de 4.95 verzendkosten.. plus als dan de maten niet goed zijn en je wilt ze toch kan je weer opnieuw bestellen betaal je bij je volgende artikelen gewoon weer 4.95 verzendkosten kort om ik vind het een goede website en service aan de tel oke, allen daar moeten ze zeker iets aan veranderen!
Beste Femke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb u zojuist een e-mail verzonden betreft uw verbeterpunten met hierin mijn persoonlijke uitleg. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Internetbestellingen kunnen afgehaald en geretourneerd worden in winkel. Vriendelijk behulpzaam personeel aldaar. Verpakking mooi compact.
VerbeterpuntenVerpakking niet gemakkelijk te openen zonder veel scheuren wat retourneren lastig kan maken. Wie weet dat de winkel daar ook een oplossing voor weet.
Beste Saskia, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ik heb uw verbeterpunten intern doorgegeven zodat wij kunnen kijken of wij hier in de toekomst iets aan kunnen veranderen. Ik wens u veel plezier met uw aankopen en wij begroeten u graag terug. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie!!
Pluspunten
Snelle levering Snel antwoord via mail en telefonisch Top!
Beste Joyce, hartelijk dank voor dit grote compliment! Ik wens u heel veel draagplezier van de jeans en wij begroeten u graag terug. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle levering. Mooi jurkje!
Pluspunten
Veel aanbod aan kleding.
VerbeterpuntenVerzendkosten bij producten in de sale is hoger dan de verzendkosten bij de producten die niet zijn afgeprijsd. Of dezelfde verzendkosten handhaven of de verzendkosten gewoon schrappen.
Beste Raquel, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij nemen uw verbeterpunt mee in onze besprekingen om onze service blijvend te verbeteren. Ik wens u veel plezier met uw Nikkie top en heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
aardig personeel behulpzaam winkel ziet er mooi uit handig is ook het kledinggedeelte met korting.
Verbeterpuntenvia webside bestelling geplaatst op 15 juli bericht gekregen dat de bestelling onderweg is 25 juli maar even gemaild of die bestelling nog lang onderweg blijft Berichtje dat hij allang in de winkel kon worden opgehaald beetje slordig dus en de verkoopster in de winkel vertelde dat het vaker voorkwam en dat ze het gingen veranderen
Beste meneer Boersma, hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Wat zonde dat uw pakketje al een tijdje voor u klaar lag in de winkel zonder dat u hiervan op de hoogte was. Waarschijnlijk is er ergens een miscommunicatie ontstaan en wij bieden hiervoor onze welgemeende excuses. Ik heb u zojuist een e-mail verzonden met hierin een tegemoetkoming om de teleurstelling een beetje te verzachten. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webshop! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Goede service Snelle levering
Beste Mirjam, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel draagplezier van de jeans van Cup of Joe en wij zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle levering kwaliteit betrouwbaarheid
Beste Danny, hartelijk dank voor uw pluspunten. Wij vinden dit fantastisch om te mogen horen! Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk bestellen, leuke acties.
Pluspunten
Levering zoals afgesproken. Pakket in goede staat. Bestelling ging makkelijk met duidelijke informatie.
VerbeterpuntenTrack and trace zou handig zijn. Bij een levertermijn van 24 tot 48uur sta je toch na 24 u in de winkel met lege handen. Het was niet duidelijk dat je eerst moedt wachten op e-mail met bevestiging van versturen.
Beste Louis, hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Heel fijn om te horen dat u uw pakketje in goede staat heeft ontvangen en dat de bestelling gemakkelijk is verlopen. Pakketjes die via PostNL worden verzonden hebben een Track en Trace code om de zending te kunnen volgen. Pakketjes die worden verzonden naar de winkel om daar af te halen, gaan mee met onze chauffeurs die dagelijks rijden van ons centrale magazijn naar de winkels. Deze pakketjes hebben geen Track en Trace code en kunnen inderdaad afgehaald worden als u een bevestiging via de mail heeft ontvangen dat uw pakketje ons magazijn verlaten heeft. Excuses als dit onduidelijk gecommuniceerd was. Ik wens u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sharon
get a store in amsterdam
Pluspunten
Snelle levering, achteraf betalen. Heel positief.
Pluspunten
Snelle leveringen en veel mogelijkheden, site werkt snel en prettig
Pluspunten
Netjes een bevestigingsmail gehad. Ook een mailtje ontvangen dat mijn product geleverd is.
VerbeterpuntenEr staat dat het product binnen 48 uur opgestuurd wordt. Dit is niet het geval. Ook zat er geen retourformilier in de tas.
Beste Denise, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij leveren de webshop bestellingen binnen 24-48 uur op werkdagen en gelukkig hebben wij dit bij uw bestelling ook kunnen doen. Uw bestelling is geplaatst op zaterdagavond en heeft maandag (meteen de eerste werkdag) ons magazijn verlaten. Onze excuses als u geen retourformulier had ontvangen. Deze hoort in een doorzichtige enveloppe op de verpakking te zitten. Ik zie dat u uw bestelling heeft behouden en wens u veel plezier van de jeans van Cup of Joe! Uit eigen ervaring spreek ik: het is een super fijne jeans! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snel geholpen. Perfect geholpen aan de Telefonica zeer vriendelijk en duidelijk
Pluspunten
Snel geleverd gratis ophalen in de winkel
VerbeterpuntenReviews op de site laten zien van de producten
Pluspunten
Altijd leuke collecties.
VerbeterpuntenOp je mobiel werkt het opvragen van je vergeten wachtwoord niet. Meerdere keren geprobeerd maar kreeg gewoon geen mail binnen met een werkende link erin. Daardoor wist ik niet wanneer de levering zou plaatsvinden.
Beste Daisy, hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Wat jammer dat het opvragen van uw wachtwoord via uw mobiele telefoon niet is gelukt. Ik heb dit intern besproken met onze webbouwer zodat zij hiernaar kunnen kijken. Mocht u in de toekomst ergens tegenaan lopen neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch: 0174-623510, via de mail: [email protected], via Whats-app of onze chat pagina op de website. Wij helpen u heel graag verder zodat u gemakkelijk uw bestelling kunt afronden en volgen tot aan het afleveradres. Ik wens u veel plezier met uw aankopen en wij begroeten u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Prima verzorging en snelle levering
Pluspunten
Snelle manier van handelen, als je vragen hebt kan je whatsappen (top!!) en daar reageren ze ook snel.
VerbeterpuntenAchteraf betalen invoeren en niet alleen after pay;)
Pluspunten
Pluspunten
Werken snel en perfect, ga zo door !!!
VerbeterpuntenHeb eigenlijk geen verbeterpunten, want het is perfect zo !!!