voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt altijd fijn geholpen door enthousiast personeel.

De website kan beter, is wat simpel nu.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afwikkeling en prima service !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving op de site.

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering, snelle afhandeling ook bij retour. Duidelijk en overzichtelijk. Bij ophalen in winkel op kronenburg in Arnhem altijd leuk vrolijk en gezellig personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. De jas die ik gekocht heb was óveral in mijn maat uitverkocht. Super dat hij bij The Stone nog leverbaar is.

Super service.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Correcte levering

Retourkosten vanuit België zijn veel te duur namelijk 13,05 euro!!!! Jammer dat jullie geen gratis retour hebben zoals zalando. Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij jullie bestel en zal jullie hier in België ten stelligste afraden aan iedereen. Jammer want jullie hebben leuke spullen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, ook bij retourneren van artikelen snelle service. Duidelijke afbeelding van de artikelen op de website. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Er zat geen retour sticker (met antwoordnummer) bij het pakket. Dit is echter door de klantenservice snel opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en klantvriendelijk. De winkel stone in Brielle is heel erg klantvriendelijk leuke meiden, top!

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

Kleding aan kunnen zien op model

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede en snelle servi c e

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De zending werd netjes geleverd.

Toen ik mijn bestelling deed, stond er aangegeven op de website dat deze binnen 24 uur zou worden verzonden. Ik had besteld op een zondag. Maandagavond was deze echter nog niet verzonden en ik had ook geen mail. Toen ik opnieuw op de website keek, stond er nu binnen 48 uur verzonden. Dit was echter niet aangegeven en vond ik ook niet zo netjes. Dinsdag wel een mail gekregen dat het was verzonden. Woensdagochtend kreeg ik een mail dat het die middag vanaf 15.00 uur beschikbaar was op het postkantoor, wat ik ook had aangegeven als afleveradres. Om 18.00 uur was de bezorger nog steeds onderweg en het postkantoor inmiddels dicht. 's Avonds om 20.00 uur kreeg ik een berichtje in de PostNL app dat 'ik helaas niet thuis was' en dat het pakket vrijdag opnieuw zou worden aangeboden (donderdag was Koningsdag). Beetje jammer dat dit niet duidelijker werd gecommuniceerd. Het had op zich deze keer geen haast, maar iets van communicatie zou fijn zijn. Natuurlijk ligt dit ook deels bij PostNL, maar als dit maandag gewoon verzonden was, had ik het waarschijnlijk dinsdag al gehad (of uiterlijk woensdag, en niet pas vrijdag).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een vriendelijke en hulpzame dames voel me op mijn gemak en kan lekker snuffelen tussen de kleding. Dus een positieve beoordeling!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima zaak maar ze moeten stoppen met zo'n onzinnig bedrijf in te huren om de tevredenheid te meten. Slecht

Zie positieve punten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vriendelijke en behulpzame personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ging goed goed geregeld via de mailtjes was alles goed te volgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ