Pluspunten
Leuk en ervaren personeel!
Pluspunten
Goede service , aardig en bekwaam personeel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Lekker snel En afterpay
Pluspunten
Truik was op tijd binnen top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle service!!!
Pluspunten
Snelle levering Leuk en groot aanbod
VerbeterpuntenService in de winkel
Beste Tessa, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij vinden het erg belangrijk om verbeterpunten van klanten op te pakken om onze service blijvend te verbeteren. Omdat ik het heel jammer vind om te lezen dat u niet tevreden bent over de service in onze winkel hoor ik graag wat er voorgevallen is zodat ik u beter van dienst kan zijn. Gelukkig is uw bestelling wel snel geleverd! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Keuze om gratis te bezorgen in een filiaal van the Stone is erg prettig.
Pluspunten
snelle levering en volledig correcte bestelling
Pluspunten
Snel geleverd, overzichtelijke website.
Pluspunten
Enthousiast personeel en een mooie collectie met leuke merken in alle prijsklassen
Pluspunten
Ik startte de chat over een t shirt van ballin. Er was nog 1 artikel beschikbaar en vroeg me af of het shirt nog in voorraad kwam. Mevrouw heeft het meteen uitgezocht en bleek inderdaad laatste artikel te zijn. Meteen besteld dus !!
VerbeterpuntenDoen het perfect zo ! Goed dat ze je bellen wanneer je shirtje bij de winkel ligt
Pluspunten
snelle service richting belgie ! Mooi produkten
VerbeterpuntenDaar mijn artikel te groot is, moet een kleinere maat besteld worden vanuit belgie lukt het niet om kosteloos het pakket terug te sturen dus aanstaande vrijdag rij ik richting maastricht en breng het terug naar een servicepunt jammer, die zou anders moeten. Want in de toekomst weer wat bestellen wat niet oké is, vraagt veel inspanningen, om kosteloos weer bij jullie te krijgen
Beste Ann, Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons een beoordeling te schrijven. Hartelijk dank daarvoor. Wij nemen de verbeterpunten van klanten altijd mee in ons overleg om onze service blijvend te verbeteren. Ook de retour kosten vanuit België worden besproken om deze misschien in de toekomst te wijzigen. Ondanks het ongemak betreft het retourneren hopen wij u nogmaals te mogen begroeten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Ik ben goed geinformeerd over mijn bestelling! Ik moest zelf wel even chatten, maar het kwam uiteindelijk goed.
VerbeterpuntenMisschien de klant even op de hoogte stellen dat het product elders vandaan moet komen en dat het daarom misschien iets langer duurt?
Beste Liesbeth, hartelijk dank voor beoordeling en verbeterpunt. Wij doen ons uiterste best om onze webshop bestellingen zo snel mogelijk op te sturen. Het liefst binnen 24 uur maar helaas lukt dit niet altijd als het desbetreffende artikel niet op ons centrale magazijn voorradig is, daarom vermelden wij op de webshop altijd de verwachtte verzendtijd op het moment dat u uw maat selecteert. Toevallig bij uw bestelling moest het artikel bij ons binnen komen van een extern magazijn waardoor uw bestelling binnen 48 uur verzonden werd. (dit stond tevens aangegeven) Goed dat u contact met ons op nam via de chat voor een snelle uitleg betreft uw bestelling. Ik wens u veel draagplezier en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
snelle levering, uitgebreide keuze, leuke merken, fijn personeel in de winkels
Pluspunten
Fijn dat je meerdere merken tegelijk kan bestellen, goed overzichtelijk, snelle service, nette afhandeling, eigenlijk gewoon top omdat ik als moeder van 2 kleintjes niet veel tijd heb om voor mezelf te gaan shoppen.
VerbeterpuntenSoms staat er een verkeerde of geen kleur bij de omschrijving, ik had laatst een vestje waar oranje bij stond terwijl het licht-roze was. En er misschien bij zetten wat voorn kwaliteit het is
Beste Susan, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons een uitgebreide beoordeling te geven. Leuk dat u tevreden bent! Soms kan het voorkomen dat de kleurnaam niet overeenkomt met de kleur van de foto. Dit komt omdat wij het artikel vanuit de leverancier ontvangen onder een kleurcode welke wij helaas niet kunnen aanpassen in het systeem. U kunt er vanuit gaan dat u de kleur ontvangt welke op de foto staat. Excuses voor de verwarring! Artikelbeschrijvingen zetten wij op de webshop nadat het artikel geüpload is. Waarschijnlijk had u een nieuw item besteld waarvan de beschrijving nog niet op de webshop was gezet. Ik heb dit doorgegeven aan mijn collega om dit z.s.m. in orde te maken. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Supersnelle levering
Beste mevrouw de Ruijter, hartelijk dank voor dit mooie cijfer en wat fijn dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden is! Ik wens u heel veel plezier met uw jurk van Geisha en wij begroeten u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon.
Pluspunten
Wederom keurig geholpen en in winkel altijd zeer persoonlijk
Verbeterpunten??
Pluspunten
Mooie webshop, ruime keuze in merken, snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien geen verzendkosten meer als je boven een bepaald bedrag besteld? Ook jammer dat ik bij mijn onlinebestelling niet mijn waardebon en de code voor gratis verzending tegelijk kon gebruiken.
Beste Helma, hartelijk dank voor uw feedback. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent en ons aanbeveelt! Het is in onze webshop mogelijk om maximaal 2 verificatiecodes op 1 bestelling te gebruiken. U vult eerst de ene code in en nadat u op "toepassen" heeft geklikt kunt u een 2e code invullen. Omdat ik van u begrijp dat dit niet gelukt is mag u mij een e-mail sturen naar [email protected] zodat ik u tegemoet kan komen. Ik wens u veel draagplezier van het Freequent t-shirt en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatieve producten (merk), track&trace maakt het veel fijner!