Alles keurig in orde

Snelle service .Besteld en kon het snel afhalen in de winkel waar was afgesproken Top

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring

Prima en behulpzame verkoopster

We werden vriendelijk en fijn geholpen in de winkel in Brielle. Alleraardigste en behulpzame verkoopster. Niets was haar teveel.

Vriendelijk en snel geholpen

Het duurde ff langer, maar….

Het duurt wat langer voordat je de bestelling krijgt, vele andere kledingbedrijven zijn sneller. Ik denk dat als ze bericht sturen hoever het er mee staat je niet het gevoel krijgt dat ze je vergeten zijn. Na een telefoontje kwam het dan toch. Vijf dagen vind ik net iets te lang, zeker omdat je snellere bedrijven gewend bent.

Super mooie winterjas snel in huis

Bestellen ging goed en makkelijk, had een mooie jas voor mijn vriend gevonden. Goed verpakt en snel in huis. Hij is er helemaal blij mee

Toppie

Snel en goed geregeld.. top

Uitstekende behulpzamam personeel

Goede service en een fijne winkel

Ik vind The Stone in Leiderdorp een fijne winkel. Er werken fijne mensen die je goed helpen.

Magnifique

J'ai trouvé ce dont j'avais besoin à bon prix

Snelle en goede bezorging

Mooie kledingzaak ik kan altijd wat leuks vinden, aardige medewerksters, min punt is dat als je iets in de aanbieding koopt en tocht beslist je niet te houden (retourneren) je krijgt je geld niet terug maar een tegoed bon. Dat is minder.

Fijne service

Medewerkster heeft ons perfect geholpen

Op tijd binnen en product was goed

Heel fijn door de dames geholpen. Niets is te veel en denken goed met je mee. Dit is heel fijn winkelen. Ben zuinig op dit team!!

nog steeds niets ontvangen

Helaas kan ik het truitje niet beoordelen want ik heb nu, na 1,5 week nog steeds niets ontvangen, ik krijg te horen dat het aan DHL is geleverd en die stuurt niets. Geen track&trace en geen mail. Ben bang dat dit retour gaat want besteld voor een feest dat al is geweest

Goed geregeld, het pakje afgehaald

mooi shirt en snelle levering

Dit overshirt in de sale gekocht, het is van mooie wol kwaliteit. Erg tevreden mee en snel geleverd.

Fijn geholpen

Super fijn, snelle levering, hele fijne producten

Truien zijn heerlijk zacht. Echt super blij mee. Al jaren trouwe klant. Super mooie collecties altijd. Dankbaar!!!!

Helemaal goed

Wij hebben een hele goeie ervaring met het bestellen van een extra jeans , die er in de winkel niet meer was in de maat die we nodig hadden

Leuke aanbiedingen en goede kwaliteit. Fijn dat ik het bij winkel in de buurt kan ophalen. Goede service.

Top geregeld

Goede en snelle service

Altijd leuk

Zowel in Naaldwijk als laatst in Zoetermeer ben ik erg vriendelijk geholpen.

Leuk personeel en goede service

Ze denken met je mee. Helpen je graag. Fijne winkel.zelfs mijn vader van 81 gaat het liefst daar shoppen.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire