Makkelijk om spullen in de winkel te retourneren.
Mijn bestelling is op tijd geleverd bij de aangegeven winkel.
Hele fijne winkel met veel keuze, erg kleurrijk en behulpzame en vriendelijke medewerkers
Helaas vlek in de broek, afhandeling naar tevredenheid
Leuke collectie en prettig geholpen
Snel geleverd. Ziet er goed uit. Precies zoals op de afbeelding. Mooie stof! Fijn te dragen. Maat is goed. Ik zeg aanrader!
Echt hele mooie spullen.
Behulpzaam en een perfecte levering
Super leuke blouse gekocht. Makkelijk te bestellen en goede bezorging.
Er wordt gedaan wat gezegd is.
Nog nooit van gehoord, blazer besteld, goede kwaliteit en snel geleverd. Ben er erg blij mee.
Goede en mooie kwaliteit. Past perfect
Slechte ervaring ik kan als nog naar de winkel omdat ik gewoon de verkeerde broek thuis gestuurd krijg
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen! Uiteraard is dit niet de bedoeling. The Stone staat altijd open voor verbetering. Wij nemen contact op met de afdeling. Excuus voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Helaas te laat voor het feestje wat ik had… Wel een leuke collectie.
Goedemiddag, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Wij hebben dit voor u uitgezocht en zien dat het pakket is besteld op 24-04-2023. En wij hebben een mail verstuurd dat het pakket is verzonden op 28-04-2023. Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk, binnen 24 tot 72 uur. Is het artikel niet voorradig in het centrale magazijn, dan wordt het artikel besteld. Hierdoor is het levertermijn 48-72 uur. Helaas heeft het pakket een vertraging opgelopen en hebben wij u erover op de hoogte gesteld via de mail. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
nadat ik via internet 2 jasjes besteld had die net iets te klein waren ben ik naar de winkel gegaan waar ze niet op voorraad waren ze bestelden voor mij 2 nieuwe en die kreeg ik de volgende dag al
De meiden daar helpen je goed en denken ook mee. Zijn altijd vriendelijk! Zoals in mijn geval naast winkel aankopen om het shirtje dat er niet was online te bestellen en in de winkel af te leveren. De online bestelling kon ik gewoon met de rest van de kleding afrekenen in de winkel.
Mooie collectie. Maar nu gebeurde het voor de tweede keer dat ik echt lang heb moeten wachten eer ik het in huis had
Beste Sandra, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Wij hebben dit voor u uitgezocht en zien dat het pakket is besteld op 24-04-2023. En wij hebben een mail verstuurd dat het pakket is verzonden op 28-04-2023. Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk, binnen 24 tot 72 uur. Is het artikel niet voorradig in het centrale magazijn, dan wordt het artikel besteld. Hierdoor is het levertermijn 48-72 uur. Helaas heeft het pakket een vertraging opgelopen en hebben wij u erover op de hoogte gesteld via de mail. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Goede service en vriendelijke bediening
Binnen een dagin huis. Sneller als Bol.com
Ga altijd naar Naaldwijk. Top personeel. Gezellige, mooie en vriendelijke winkel. Ik kom er graag
Hulpvaardigheid perfect Aflevering c.q berichten van hoofdkantoor levering bestelling slecht.
Op 22-4-23 bestelde ik twee broeken online. 28-4-23 kreeg ik een bericht dat de bestelling was ingepakt en klaar voor verzending. Vervolgens op 2 mei met klantenservice contact opgenomen dat pakket niet is aangekomen. Ook niet bij buren, niet bij ophaalpunt. Klantenservice meent dat pakket is bezorgd zonder te scannen door pakketdienst op 25-04-2023. Nu al dagen aan het communiceren waar mijn pakket blijft, immer wel betaald maar nooit afgeleverd. Op 28-04 pakket ingepakt en klaar voor verzending kan mijns inzien niet op 25-04 worden bezorgd, maar daar willen ze bij the Stone niets van afweten. Onderzoek bij DHL toont aan dat pakket niet is gescand op de HUB en dat DHL verawacht dat pakket wel afgeleverd zal zijn. NIET DUS!! Gelukkig is het morgen de dag van het naakt tuinieren dus als ik in mijn blootje loop zal niemand dat opvallen. Maar ik wil gewoon mijn bestelling geleverd krijgen, waarvoor ook betaald!! Op zich hoop ik dat The Stone mij alsnog mijn bestelling gaat toesturen want ik ben al jaren tevreden over The Stone, vandaar dat ik ze wel aanbeveel. Uiteindelijk na veel over en weer gemail heeft de HUB het pakket als vermist opgegeven en kon The Stone alsnog het pakket versturen. Voor alle zeker heid heb ik gekozen voor aflevering op een servicepunt. Vandaag eindelijk mijn bestelling afgehaald. En blij dat ik ben want met dit koude weer is een lange broek toch best wel weer fijn aan de benen (hoewel de buurt was al gewend geraakt aan mijn adam outfit :-) )
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Wij hebben een onderzoek / bezwaar aangevraagd over het niet ontvangen pakket bij DHL. Als wij een terugkoppeling hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Recensione originale
Op 22-4-23 bestelde ik twee broeken online. 28-4-23 kreeg ik een bericht dat de bestelling was ingepakt en klaar voor verzending. Vervolgens op 2 mei met klantenservice contact opgenomen dat pakket niet is aangekomen. Ook niet bij buren, niet bij ophaalpunt. Klantenservice meent dat pakket is bezorgd zonder te scannen door pakketdienst op 25-04-2023. Nu al dagen aan het communiceren waar mijn pakket blijft, immer wel betaald maar nooit afgeleverd. Op 28-04 pakket ingepakt en klaar voor verzending kan mijns inzien niet op 25-04 worden bezorgd, maar daar willen ze bij the Stone niets van afweten. Onderzoek bij DHL toont aan dat pakket niet is gescand op de HUB en dat DHL verawacht dat pakket wel afgeleverd zal zijn. NIET DUS!! Gelukkig is het morgen de dag van het naakt tuinieren dus als ik in mijn blootje loop zal niemand dat opvallen. Maar ik wil gewoon mijn bestelling geleverd krijgen, waarvoor ook betaald!! Op zich hoop ik dat The Stone mij alsnog mijn bestelling gaat toesturen want ik ben al jaren tevreden over te stone, vandaar dat ik ze wel aanbeveel. Eerste keer online besteld dat nooit meer dus.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire