Snelle en nette levering!

Goede service retourneren verwerkt

Goede ervaringen. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Goed geholpen

Eerlijk adviezen ding is jammer dat is dat geisha niet tot xxl gaat in de winkel

Mooie kleding

Altijd leuke kleding te vinden bij the Stone en aardig personeel.

Slecht

Erg vieze sweater ontvangen. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Snot vlekken op de mouwen, voorkant van sweater allemaal vlekken wat lijkt op vet.

Goed geregeld

Handig bestellen. Goed op de hoogte gehouden van vertraagde levering. Handig om in de winkel te passen en zo nodig terug sturen .

Snelle en correcte levering

Overzichtelijk fijne prijzen snelle levering goed spul

Service

Vlotte en snelle service van de bestelling

Je wordt in Tiel altijd vriendelijk geholpen

Altijd prima

Altijd prima

Snel

Online artikelen besteld en deels geretourneerd. Verliep soepel en snel ook het geld terug. Prima tevreden. Graag had ik mijn aankoop in de winkel gedaan maar wanneer ik retourneer in de winkel, krijg ik een waardebon en bij een online aankoop, ontvang ik mijn geld retour. Wel een beetje raar natuurlijk maar misschien heeft The Stone wel het beleid om haar winkels op termijn te willen sluiten(?).

Communicatie verliep goed! Het was duidelijk en overzichtelijk.

Goede service, klantvriendelijk

Twee bestellingen in de winkel laten bezorgen. Mocht de bestelde kleren passen in de winkel. 1 artikel was niet goed en werd netjes teruggestuurd door de winkel. Daardoor geen gedoe. Heel tevreden.

Probleemloos bestellen en retournen

Duidelijk en eenvoudig.

Helemaal geweldig in één zin.

Mooie kleding, goede service

Eigenlijk kan je bij the Stone geen miskoop doen. In t assortiment mooie, ook kwalitatieve kleding, volgens de trends. Online is er meer assortiment alsin de winkels. Bestellen gaat makkelijk, ophalen en passen doe ik in de winkel . Ook daar is de service heel correct.

Bestelling snel ontvangen en tevreden iver het product

Goede kleding

Betaalbare goede kleding

Goede

Gewoon heel goed geholpen

Prima service!

Bestelde kleding is altijd op tijd binnen. Retourneren gaat ook prima!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire