Mooie winkel en vriendelijk personeel!

Ik had ln leuk jasje en n leuke broek in de Sale gevonden! Was niet de juiste maat en dan toch kan het online besteld worden, via de winkel en kun je het n paar dagen later al vrijblijvend passen! Gelukkig paste het en ik vind dat het personeel ook erg vriendelijk is! Kortom mooie/fijne winkel!

Top bedrijf

Netjes opgestuurd en helaas niet wat ik verwacht had. Terug gestuurd en alles weer netjes terug gekregen.

Broeken besteld keurig geleverd en ook nabestelling goed verlopen en goed geholpen in de winkel

prettige kleding met gemakkelijke bezorging

Ik bestel meermaals pet maand, maar mis nog de line van Ted Baker,"woman", ik vind deze kleding namelijk ook een aanrader voor Stone.

Jammer

In een stone winkel een sale item besteld om op te halen in een andere winkel. Waar ik hem heb opgehaald stond er een bordje dat sale items niet geretourneerd kunnen worden. Dit heb ik in de andere winkel niet gezien of gehoord. Jammer!

Prima geregeld door de verkoopster

Mijn lengte maat was niet op voorraad, verkoopster heeft de bestelling online geplaatst in de winkel.

Goed geholpen. De jas was goed.

Nog niet binnen

Besteld online maar nog geen mail gehad dat het binnen is En waarom in de winkel meer korting als online

Goed maar naam verkeerd gespeld. Zelf aangepast, maar nog steeds verkeerd

Top winkel in Epe

Fijn geholpen

In de winkel wordt alles uit de kast getrokken om de klant te helpen. Niet opdringerig, vriendelijk, servicegericht. Top !! ( filiaal Maarssenbroek bisonspoor )

Pakket lag op afgesproken dag klaar

Erg tevreden, en super vriendelijk personeel.

Leuke kleding en snel in huis

Een gedragen jas gekregen!

Een paar weken geleden een mooie Airforce jas gekocht. Lekkere snelle levering, fijn!! Uitpakken, passen .... ja, dit was de jas die ik wilde, dus alles eraf geknipt en weggedaan. Jas gaan dragen, en eigenlijk meteen, rook ik een damesparfum aan de jas, maar dat was niet de mijne ..... Nu, na al even gedragen te hebben, ruik ik het nog! ...... Hoe lang heeft iemand anders deze jas gedragen??????? Niet even om te passen! Zoveel geld uitgeven en dan dit krijgen! En stom van mijzelf, ik had natuurlijk meteen aan de bel moeten trekken ..... Ik ben klaar met the stone!

Prima levering

Fijne winkel, leuke kleding

Bestelling was snel bezorgd in de winkel, kon daar ook passen en direct retourneren wat ik niet wilde kopen. Vriendelijke bediening ook. En over het algemeen een goede diversiteit aan merken wat dameskleding betreft.

Mooie en goede kwaliteit met perfecte service

Twee stuks coltrui aangekocht in de winkel zelf en thuis blijkt één exemplaar toch te krap aan te voelen. In de winkel snel een account aangemaakt en de juiste maat en kleur aangegeven, waarbij meteen het retour werd aangemaakt en het bedrag via de betaalautomaat teruggeboekt werd. gelukkig geen gedoe met tegoedbon en of contanten. Na 3 dagen kon ik het nieuwe product in de juiste maat in de winkel ophalen na een e-mail melding. Mooie en goede kwaliteitskleding en accessoires bij The Stone. Top.

Ik word altijd heel blij van The Stone!

Goede service en communicatie en altijd superleuke kleding.

Wordt goed geholpen

Medewerkers hebben geduid en zij zijn vriendelijke

Mijn maat was niet in de winkel vervolgens hebben ze de juiste maat besteld.

fijne webshop

bestelde items zijn altijd keurig verpakt en snel binnen! ook eventueel retourneren verloopt soepel

Cargobroek

Voor de eerste maal hier gekocht , super tevreden top shop

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire