Fijne winkel mooie spullen

Fijne winkel mooie spullen

Fijne winkel en webshop

Als je maat niet meer aanwezig is in de winkel, kun je hem misschien nog online vinden. Dat geluk had ik met een superleuke trui. Je kunt bij de Stone ook punten sparen voor korting.

Snelle levering en goede kwaliteit

Leuke en goede producten. Goede kwaliteit.

top

product zoals online getoond en snel geleverd .

top

product zoals online getoond en snel geleverd .

Snelle levering Vriendelijke personeel

Slechte service en klantenservice

Langer dan een week moeten wachten en zoals bij meerdere slecht georganiseerde bedrijven krijgen de bezorgers de schuld. Gelijk na het afronden van de bestelling knim in DHL app meteen zien dat er een sticker gemaakt was. Alleen nog niet ontvangen staat er dan bij. Tijdens het bestelproces staat er 1 tot 3 dagen. Na 8 dagen was het binnen. Gelukkig was het artikel (cadeau) de dag NA sinterklaas in huis. Echt top geregeld. Nooit meer bestellen!!!!!

Matige service

Vond dat ik al redelijk lang op mijn bestelling moest wachten. Toen de jas binnenkwam was ik blij, hij was erg mooi. Helaas zat er een gat in het stiksel. Dit direct gemeld in de WhatsApp. Hier kwam als antwoord dat ik de jas kon retourneren en dat ik op het formulier in kon vullen dat het om een beschadigd artikel ging. Ook kon ik daar aangeven als ik een nieuwe wilde. Dat wilde ik... Dus ik vroeg of deze dan direct verstuurd kon worden, want het duurde de vorige keer ook al wat lang. Dit kon niet, de eerste jas moest eerst terug binnen zijn. Helaas.. the stone stuurt een kapotte jas op en de enige service die wordt aangeboden is ; je kunt retourneren... Heb de jas ergens anders besteld, was er binnen 2 dagen .

Makkelijk en snel!

Alles top!

Slecht

Klachten worden niet serieus genomen en op normale manier opgelost. Probleem wordt niet opgelost en klant moet erg lang wachten op oplossing

Slecht

Slechte communicatie en oplossing bij kwijtgeraakte levering

Zolang de leveringen goed gaan is het prima, maar wanneer The Stone een pakket kwijtraakt is de communicatie, oplossing voor het probleem en service erg ver te zoeken! Dan krijg je het “van het kastje naar de muur verhaal” en maken ze van hen probleem jouw probleem…..

Pakket

Bestelling zou geleverd zijn, maar niks ontvangen. B post beweerde eerst op mail in onze brievenbus. Nu zeggen ze bij de buren. Daar ook niks. 356,33 euro en wij staan in de de kou. Letterlijk en figuurlijk. 2 mannenjassen en uitpakken met klantenservice.

Pakket

Slecht

Luisteren bij klachten niet naar de klant en lossen het probleem niet op

Slechte service

Bij klachten wordt er niet naar een oplossing gekeken maar legt men het probleem bij de klant

Slechte service

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire