Ben prima en fijn geholpen. Jurk werd snel geleverd bij de winkel en toen er diezelfde dag een mail binnenkwam waarin die jurk met 21% korting werd aangeboden (en ik hem al betaald had) kreeg ik alsnog de korting in de vorm van een tegoedbon

Snel en correcte levering

Mooie jas!

Levering was prima, doet er wel langer over dan bij andere online aankopen.

Levering was prima, doet er wel langer over dan bij andere online aankopen.

Goede webshop, snelle levering.

Goede webshop, snelle levering.

Top winkel

Leuke winkel met aardig personeel. Als een kleding stuk er niet met is bestellen ze voor je online en dat word snel geleverd

Helemaal

zeer goed en doordacht

ik heb een goede ervaring met Uw bedrijf daar het voor mij de eerste keer was dat ik on line bestelde.

Personeel Alblasserdam uitmuntend goed

Prima personeel in vestiging Alblasserdam Goede kennis van producten en zeer behulpzaam. Logistiek naar de vestiging in Alblasserdam waarschijnlijk niet zo goed Heb 1,5 week geleden 2 broeken besteld en betaald nog niks gehoord dus nog niet binnen op de vestiging Alblasserdam logistiek scoort dus slecht op dit moment

leuke winkel pas ontdekt

ongedwongen sfeer, fijn personeel, service gericht!

Een mooie passende polo.

Slecht

Mijn levering niet ontvangen. Duurt heel wat voor er actie wordt ondernomen.

Slecht

Mijn levering niet ontvangen. Duurt heel wat voor er actie wordt ondernomen.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire