Vriendelijk en behulpzaam.

Er is voor iedere portemonnee iets te koop. De kledingmerken vind ik ook erg fijn.

Super fijne kleding

Goede kwaliteit, snelle verzending

Heb een mail gestuurd na een vergissing, maar werd keurig geholpen

Baaaaaaalen

Ik heb 2 van dezelfde overhemden besteld, maat XXL, mijn heeft er één gepast en die was prefect, daarna alle kaartjes en labels er af en uitgeknipt. 2 dagen later trok mijn man nummer 2 aan, daar stond XXL in, maar was hooguit een maat M. Doordat de labels er al uit waren kon ik die niet retourneren. Heb hem aan iemand weg gegeven, maar ik was dus dubbel geld kwijt. Heel vervelend dit. Online kleding bestellen doe ik niet meer. Erg jammer

Vriendelijke bediening met goed advies en snelle service

Vriendelijke bediening met goed advies en snelle service

Slechte kleuring broek

Nadat ik de broek op had gehaald om thuis te passen zag ik tot mijn verbazing dat er grote vlekken op de broek zat en heb terug moeten rijden naar de winkel om de broek om te ruilen... Beetje jammer dat dit niet gezien is bij het inpakken.

Ik had wat pech met een jurk, (vlekje en incompleet) maar dit is snel en netjes opgelost! Fijne en vriendelijke communicatie

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit, fijne webshop

Zeer tevreden!

Super snelle levering!

Super geholpen

Snelle levering en de top is van goede kwaliteit

Snelle levering zonder verzendkosten via de winkel

Snelle levering en geen leveringskosten. Pakketje heb ik opgehaald in de winkel. KLeding kon ik meteen passen en wat ik niet wilde direct retour doen.

Nette levering en kwaliteit

Service is fantastisch

Bestelling opgehaald in de winkel. Helaas een artikel niet wat ik ervan verwacht had. Terug naar de winkel en het aankoopbedrag werd direct terug gepind. Super service, geen 3 weken wachten op het retour bedrag.

Fijne winkel

Snelle levering en fijne winkel

Fijne site en snelle levering

Leuke kleding. Prettige site Snelle levering en ook een goed retourbeleid

Mijn smaak

Hebben altijd de kleding naar mijn smaak en je wordt goed geholpen.

Geen enkele klacht

Ging snel, vriendelijk personeel

Slecht

Ik heb wat besteld en ze zouden me inlichten maar helaas dus dadelijk maar eens bellen

Leuk gevarieerd aanbod, fijne site. Wat mij tegenhoudt is de levertijd en de postbezorging via DHL. Ik kan het pakket daardoor niet zo makkelijk retourneren (niet in de buurt op flexibele tijden en geen ophaalservice). De keuze voor ook een ander postorderbedrijf zou fijn zijn of ophaalservice aanbieden.

Prima,

Levering is netjes en prima bezorgd en verlopen. En retourverwerking is ook snel verlopen. Het enige wat ik zou verbeteren is, op de siteonder account aangeven hoever met de verwerking van de bestelling is en wanneer een levering ongeveer verwacht kan worden. Nadat ik de bestelling had geplaatst, was het een paar dagen radiostilte zogezegd, totdat ik bericht kreeg, dat de bestelling verzonden was. Onder mijn account ook verder niets te zien tussentijds. En bij geschiedenis alleen gedane bestellingen te zien. Niets van wat retour is verzonden en war uiteindelijk betaald is,

Bestelling niet geleverd

Volgens de mailing, zou bestelling na 5 dagen geleverd zijn. Tot op heden is bestelling niet geleverd in de winkel. Geld is wel per direct afgeboekt….

Uitstekend geholpen

Goede service, t-shirt gekocht helaas direct stuk na 1x wassen, werd een nieuw t-shirt besteld. (moest een klein bedrag bij betalen omdat de actie gestopt was, dat was op zich jammer en konden de dames in de winkel niet verrekenen) maar erg blij met de oplossing! Dus blije dochter thuis. We kopen hier regelmatig, mooie kleding!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire