Prima winkel

De keren dat ik bestel of in de winkel koop ervaar ik als oke.

Mooie jurkjes geleverd!!

In principe prima, maar duurde wel lang

Ik had mijn bestelling op zondagavond geplaatst en op vrijdagmiddag was deze pas binnen. Vergeleken met ervaringen bij andere webshops vond ik dit wel leuk duren. De service verder was prima.

In Vlaardingen geweest en goed geholpen

Leuke jonge meiden die nog ouderwets klantvriendelijk zijn!

Online besteld en in de winkel gratis opgehaald.

Ging super! In de winkel kreeg ik ook nog advies over mijn aankopen. Heel fijn! Wat ik daardoor niet kocht hoefde ik niet te betalen.

Prima levering en service

makkelijk bestellen, je krijgt een mail als het er is in je favoriete winkel en ophalen maar!

Super snelle levering en fijn contact met klantenservice

Mooie kleding en leuke merken

Kleding is mooi netjes en veel leuke merken om uit te kiezen. Verzending kan wat sneller.

Nooit problemen gehad

Alles goed geregeld

Fijne leuke zaak met leuke collectie

Service is altijd goed, meiden zijn vriendelijk en de wisselende collectie vind ik erg leuk

Goede service en leuk winkelen

Prima en vlot geholpen, geen klachten

Snel en correct

Goed en netjes

Prima verlopen

Gemakkelijke website en snelle levering

goed en snel

Slecht

Ik heb mijn bestelling op 18 augustus gedaan, het is nu 30 augustus en heb er alleen een mailtje over gekregen dat die onderweg is. Bij het track an trace staat er dat er niet eens een bestelling onderweg is.

Niet goed, vlek in kleding en nog geen geld retour

Als er iets opgestuurd wordt naar een klant lijkt mij dat je het product eerst controleerd voor dat je het opstuurt !!! De vlek zat namelijk midden voor op de rok. En nu heb ik het gestuurd en nog geen geld terug.

Klantgericht

Fijne winkel denkt in oplossingen

Goeie service

Was op vakantie toen de uitverkoop losbarstte online kleding thuis laten bezorgen. Helaas was 1 kledingstuk niet naar wens maar retourdatum (14 dagen) verstreken. Gebeld en uitgelegd. Kon kledingstuk alsnog retourneren. Ze bevestigde dit zelf op mijn verzoek per mail. Dat noem ik nog eens service. Zeker vaker bestellen!

Webshop mag meer aandacht besteden aan inpakken

Een leuke winkel met prachtige kleding. Ik koop er graag. Voor de tweede keer bij de webshop besteld en ophalen in de winkel. Helaas voor de tweede keer mist er een artikel bij het pakket. Eerst een onderjurk, nu een ceintuur van een jurk. Het wordt meteen nagestuurd, dat is fijn. Maar moet wel weer extra naar de winkel om het op te halen. Dubbelcheck even of het pakketje compleet is, dan vind ik kopen bij The Stone nog leuker!!

Prima online service

Goede bediening en grote collectie

lekker makkelijk shoppen

Super makkelijk bestellen en ophalen bij de winkel. Je kunt ook gelijk passen in de winkel (als je dat wilt) en evt. retourneren.

Leuke kleding

Leuke dames en heren kleding van verschillende merken . Nadeel is de langere levertijd in verhouding tot andere webshops 1-3 dagen . Dus rekening houden met 4dagen waneer je besteld

Ik heb snel de kleding binnen en als ik hem retour doe in de winkel zijn ze zeer vriendelijk

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire