Product is goed, communicatie mag beter.

In de mail stond dat ik nog een mail zou krijgen met de track en trace code van DHL voor mijn pakket. Die mail is nooit aangekomen en ik kon dus niet zien waar mijn pakket was. Al met al kreeg ik wel een mail toen het pakketje aangekomen was bij het ophaal punt dus gelukkig ging dat wel goed.

Goede begeleiding in het kopen van kleding. Mooie kleding en prettige omgang in de winkel. Jammer is wel dat ik al meerdere keren naar de winkel ben gegaan omdat ik via de mail een aanbieding had gekregen. In de winkel hadden ze helaas de kleding die via de mail werd aangeboden niet.

Netjes verpakt en snel geleverd

Xx

Goede service!!

Goede service!

Snel en netjes

Snelle verwerking, opgehaald in de winkel. Altijd vriendelijk personeel. Netjes verpakt. Thuis gepast, enkele kledingstukken gehouden, de rest weer ingeleverd bij de winkel die het netjes retour sturen.

Bestelling ging goed,maar retour niks

Mijn bestelling heb ik netjes gehad was keurig verpakt, alleen helaas paste het niet en stond het niet leuk terug gestuurd maar helaas nog niks gehoord zowel van dhl niet als van the stone wel ee bericht gehad dat hij aangenomen is op een lidl dhl afhaalpunt veenendaal en is opgehaald door dhl maar meer niet

Zeer vriendelijk personeel

Ik word vriendelijk geholpen

Gezellig

Goed geholpen en de bestelling gaat snel!!!!

Zeer geschikte kleding voor elk moment

Fijne website, En snelle verzending!!

Fijne winkel

Fijne winkel en webshop. Kleding besteld en in de winkel opgehaald, meteen gepast. Veel keuze van merken, zeker in de webshop

2 maten jurken online besteld, af te halen in winkel, waar ik direct kon passen. Helaas maakte de jurk mij zo flets, dat ik ze direct in de winkel kon retourneren. Super service!!!

Snel

Snel gelerd en een mooi product zoals ik gewend ben van PME.

Langzame terugbetaling

Het overhemd dat ik ontving miste een knoopje op een van de mouwen. Terugsturen ging gemakkelijk met de bijgeleverde retoursticker. Ook netjes dat de bezorgkosten ook vergoed worden. Alleen jammer dat het negen werkdagen duurde voordat ik mijn geld terugkregen (vanaf de dag dat de webshop het retourpakje had ontvangen). Op de website staat overigens dat het wel twee weken kan duren. Bij een bestelling bij een andere webshop had ik het geld al binnen twee werkdagen terug.

prima geregeld

2 keer een bestelling in de voor mij dicht bij zijnde winkel laten afleveren. 2 verschillende maten besteld even gepast en direct een artikel retour kunnen geven. Je moet wel even geduld hebben het duurt bijna een week voordat het bestelde binnen is maar dat was voor mij geen probleem. Trouwens, vriendelijk personeel bij de Stone leidserijn [Utrecht]

Goed. Vriendelijk personeel

Super fijne winkel

Altijd goed geholpen en vriendelijke verkoopsters.

Vriendelijk

Goed geholpen en vriendelijk

Vriendelijk personeel

Idem hierboven

Vlotte levering

Zeer makkelijk te bestellen en duidelijk omschreven wat de levertermijn is. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Goede en snelle service en levering

Fijne winkel met mooie kledingmerken.

Altijd goede ervaringen gehad bij de stone.

Goede prijs, snel verzonden

Goede deals en mijn bestelling werd direct verzonden. Aan te raden, ik bestel hier opnieuw

Maat is niet wat er beloofd wordt

Lange lever tijd en totaal verkeerde maat voering. Levering is ook een andere stof dan verkocht is. Zware teleurstelling

Perfecte snelle en correcte levering!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire