Nette levering met vertraging

Scherpe prijs. Jammer dat de levering 5 dagen duurde

Prima hulp gekregen

Goed geholpen met het kopen van broeken

klantvriedelijk

Zeer toegankelijke site, waar je makkelijk producten kunt vergelijken. Bestellen is makkelijk en voor levering heb je de keuze om het thuis te krijgen of in de lokale winkel op te halen. Levering op het afgesproken tijdstip en goed verpakt. Zeer tevreden :-)

Medewerker heeft mijn maat besteld via de zuil en kwam snel binnen. Opgehaald en blij met het produkt.

Slecht

Mijn bestelling iswas stuk vond het heel erg

Klantvriendelijk

Makkelijk te bestellen en retourneren en om te ruilen in de winkel. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

prima afgehandeld

prima afgehandeld

Vlot en netjes

Vlotte levering, goed verpakt, mooi product.

Prima geholpen

Fijn geholpen, on-line bestelling meteen kunnen wisselen voor andere maat. Retour meteen aangemeld. Duidelijk !

Superservice, en levering picobello

Vriendelijke klantenservice.snelle levering en netjes verpakt Dank je wel !

De winterjas was al binnen, terwijl ik dat niet had doorgekregen.

Ik heb wel een bericht ontvangen dat de winterjas wat later zou komen. Afgelopen zaterdag dacht ik laat ik ff informeren bij jullie of de winterjas binnen is omdat het nu ook echt koud is. En ja hoor de winterjas was al binnen. hg Eugenie Kester

Prima geregeld

Duidelijk en snel geregeld

Enigszins vertraagd en opeens..,,,

Verzending was enigszins vertraagd zonder op de hoogte te brengen. Ik was van mening dat de artikel niet meer zou komen. En opeens kreeg ik bericht dat er aan komt. In de winkel ophalen is super.

Perfect.

Snelle levering. Zelf tijdens de feestdagen!

Snelle levering en aardige meiden in de winkel

Netjes en vriendelijk personeel

Snelle levering, goed geregeld, goede materialen en zeer vriendelijke medewerkers in de shop.

Als er iets niet aanwezig is in de winkel kan het binnen afzienbare tijd besteld, gebracht en opgehaald worden. Zeer vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit van de kleding.

Goede ervaring

Perfect op tijd geleverd en ook correcte bestelling

heel positief, vriendelijk en behulpzaam.

De medewerkers denken met je mee, zijn vriendelijk en ontspannen en laten je ook jezelf zijn. ik bedoel dat ze niet direct op je af komen maar je de ruimte geven om te kijken of er iets van je gading is. Ook behulpzaam en meedenkend wanneer je aan het passen bent. Gewoon prettig.

Jassen eerst in de winkel gepast voor de juiste maatje kleur. Uitstekend geholpen. Online een bestelling geplaatst en snel geleverd. Netjes ingepakt en alles tip top in orde.

Heerlijk dragende stof van de broek.

Product snel en goed verpakt geleverd

Prettig personeel

Mooie winkel

Prima, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook een leuke winkel.

Altijd goede service

Altijd vriendelijk en aardig Leuke collectie

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire