Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb helaas nog niks ontvangen. Ik hoop morgen te horen waar het pakketje blijft.

Ik ben heel leuk geholpen met echt gemeend advies. Mijn kledingstuk was niet in mijn maat aanwezig. Gelijk besteld en keurig kunnen ophalen in de winkel in Amersfoort op Emiclear.

Top ervaring

Makkelijk online bestellen

Het product was niet in de winkel beschikbaar maar wel via jullie website De personeelslid deedt vriendelijk dat het bestel kon worden via de winkel Zo gezegt zo gedaan Fijne winkel in naaldwijk

heel goed

geen toevoeging

Fijne winkel

Dames denken heel fijn mee!

Vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk personeel, behulpzaam door gelijk op de site te kijken voor andere maat. Met uitleg dat als het niet past, je je geld terug krijgt

Heel goed geholpen

wordt niet op tijd geleverd

artikel zou binnen 3 dagen binnen zijn. Na een week maar zelf gebeld en bleek dat het gewoon in de winkel klaar lag. geen mailtje ontvangen en ook geen telefoontje gehad dat het binnen was. Nu extra op en neer moeten rijden naar Druten. Volgende keer dus maar beter thuis laten bezorgen.

Levering prima, verpakking teleurstellend

De levering in de winkel was snel. Ik had 2 dezelfde armbandjes van my jewellerybesteld. De een was mooi ingepakt, zoals het normaal is, de ander zat los in een papieren zakje. Dit zag er ook wat armoedig uit. Heel jammer, aangezien het cadeautjes waren voor 2 zussen. Pak ze allebei hetzelfde in.

Altijd netjes geholpen

Je wordt altijd vriendelijk begroet en geholpen als je dat wenst

Goede service en advies. Heel Tevreden

Goede service bij telefonisch contact hoofdkantoor en ook in de winkel Amersfoort. Ben heel blij met m’n rode Kaffe jas en mijn wederhelft met z’n PME jas!!

Snelheid Prijs Site

Snelle en net levering

Perfect geregeld. Geen opmerkingen.

Zo moet het altijd gaan !

Verkeerde kleur

Trui in de winkel niet meer in de juiste maat, moest online besteld worden. Verkoopster had de trui besteld en kon de bestelling na een aantal dagen ophalen. Wat bleek het was geen donker blauwe trui maar een petrol kleur. Stond op de bevestiging petrol maar verkoopster bleef volhouden dat dat het merk was. Zak in de winkel geopend en ja hoor het was een petrol kleur.

Ik weet zeker dat ik nog meer ga bestellen, heel tevreden

TOP

Kon niet beter.

jhgj

jhghb

Heel goed en super vriendelijk en behulpzaam personeel

Heel goed en super vriendelijk en behulpzaam personeel

Prima geholpen in de winkel

Prima geholpen in de winkel mijn maat hadden ze niet dus besteld in de webshop door de medewerker na enkele dagen kunnen ophalen.

Hele goeie service

Leuk personeel, behulpzaam,leuke kleding!

Een geweldige site en bedrijf

De bestelling en levering ging prima, al was door de december drukte een vertraging ontstaan maar daar werd netjes over gecommuniceerd. Ik heb ook het motto neem de tijd om van te voren te bestellen, mocht er een vertraging ontstaan dan is het niet meteen een probleem. Het bestelde was een verjaardag geschenk voor onze dochter , en die kwam netjes op de dag aan ondanks de vertraging.

Iet zo goed.

Er werd beloofd dat de bestelling bezorgd zou worden tussen 1 en 3 weken. Nu blijkt echter dat het minimaal 6 weken duurt. Geen kerst kadoo. Wat een teleurstelling. M.v.g., Nico

goed geholpen door aanwezige DAMES

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire