Risposta del proprietario dell'attività
Beste Nelly,
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het erg frustrerend is als u een andere kleur ontvangt dan u had verwacht.
In dit geval is het artikel besteld via bol.com, waar The Stone als partner bij aangesloten is. De kleur die u op de productpagina zag, is gebaseerd op de informatie zoals die door bol.com is ingevoerd. Wij hebben het artikel geleverd zoals het bij ons bekend is in het systeem. Uiteraard begrijpen we dat dit verwarrend is wanneer u iets anders voor ogen had.
Wat betreft de retourzending: we begrijpen dat de terugbetaling langer heeft geduurd dan wenselijk. Onze excuses hiervoor. Omdat de bestelling via bol.com is geplaatst, verloopt de retourafhandeling net even anders, wat soms iets meer tijd in beslag kan nemen. We doen altijd ons best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.
We hebben deze situatie inmiddels gemeld bij bol.com, zodat zij de productinformatie kunnen aanpassen en toekomstige misverstanden kunnen voorkomen.
Onze excuses voor het ongemak. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via [email protected] of telefonisch via 085-7731123.