Alles zoals het hoort

Snelle levering. Het zit past omschreven

Makkelijk online bestellen van interessante aanbiedingen

Zag via mail een kortingscode aanbieding op kort3 broeken van PME. Daar ik op vakantie was deze online besteld en laten bezorgen en later afgehaald in winkel winkelcentrum Sterrenburg. Vriendelijk geholpen door aardige dame welke uiterst behulpzaam en klantvriendelijk was.

Snelle levering en goed verpakt. Een berichtje wanneer het pakketje klaar ligt is beter nu worden vaste ophaal dagen en tijden gemeld. Maar vaak kun je je pakketje sneller ophalen in de winkel.

Fijne broeken. 1 broek terug gestuurd was te klein super snel mijn geld terug gekregen

Prima verlopen, van website tot thuisbezorgd

Op mijn gemak een jeansbroek uitgezocht die me aanstond, maat aangeklikt, gekocht en toen hij thuiskwam zat hij als gegoten, zeer blij mee

Goeie ervaring.

Fijn oersoneel

Ik wilde wat bestellen en dat was geen probleem. Dat was zo fijn! Opgehaald en prima service!

The Stone Nootdorp

Leuke sfeervolle winkel.

Goed geholpen

Deze keer fijn geholpen.

Veel gemak

Snelle levering .en gemakkelijk retour

Snel en correct afgeleverd

Goede prijs en kwaliteit.

Fijne winkel

Je word er fijn en vriendelijk geholpen

Ik heb een mailtje gestuurd maar geen bericht terug gekregen , slechte klanten service

Klanten service slecht

Helaas was mijn bestelde jas beschadigd en niet verstuurd.

Helaas was mijn bestelde jas beschadigd en niet verstuurd. Ik moest er wel zelf achteraan waar mijn bestelling bleef. Maar uiteindelijk geld terug gekregen.

Een gedragen item ontvangen

Een dure blazer besteld, helaas was die gedragen. De blazer was vies in de nek en rook naar sterke parfum. Direct teruggestuurd en vrij snel was de retour geregeld.

Heel fijn

Vest online besteld en in de winkel laten bezorgen om daar op te halen. Het bezorgen is dan gratis, het vest is leuk en zit prima.

Fijn personeel en leuke collectie

Je wordt altijd goed geholpen en de collectie was leuk dat is niet altijd zo maar ik loop regelmatig naar binnen dus vaak is het ook wel zo

Goede service, vriendelijk personeel en eigentijdse, betaalbare kleding.

Prettige winkel in Leerdam, waar je altijd vriendelijk wordt te woord gestaan of geholpen door de medewerkers. Ook mijn echtgenoot komt hier graag, door de vriendelijke, behulpzame medewerkers.

heerlijk dat je zo makkelijk je maat in de winkel kan bestellen. Ik had alleen graag een mail/berichtje ontvangen dat deze binnen is.

Ik vind de service niet goed bij jullie

Streng en niet flexibel

Online besteld en snel geleverd

Goede sevice, leuke winkel

Leuke bediening

Goede en tevreden klant.Goede service .Duidelijk mails.

Verrassend

IK liep bij toeval op de Koperwiek de winkel binnen omdat mijn vrouw wat rond wilde kijken. Normaal blijf ik altijd buiten wachten. Heb een hekel aan winkelen. Ik zag dat ze PME verkochten waar ik fan van ben en heb inmiddels mijn 2de bestelling via de webshop gedaan.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire