Als er spullen in de aanbieding zijn dan staat er bij een broek of wat anders Sale Maar dan staat natuurlijk jou maat weer niet Van de tien keer wel xxl

Zie onder

Netjes geholpen wat ik zocht was niet in mijn maat en werd netjes besteld

Netjes

Geweldig snel bezorgd, en keurig verpakt, mooi vest ...

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Ik wordt persoonlijk geholpen en geadviseerd door hee vriendelijk personeel.

Bestel hier niet!

Echt belachelijk een week geleden een bestelling gedaan en het enige dat je ontvangt is een excuses mail na 6 dagen dat ze het te druk hebben met verzenden. Wat een amateuristische ballentent !!

Lekker makkelijk winkelen en het is zo bij je thuis

Het is niet makkelijker je hoeft niet de deur uit en kost geen parkeergeld en je houdt tijd over

Mooie kleding en goede kwaliteit

Top winkel

Gezellig shoppen en hippe mode, de medewerkers waren super aardig en behulpzaam. Bestelde mijn maat op internet en deze werd thuis bezorgd! Top!

Toppir

Goed en sbel

Top bedrijf

Goede kwaliteit zo in huis

Snel en netjes

Zelf toen belde met een vraag over mijn bestelling werd ik beleeft en geduldig geholpen. Had zelf ik de bestelling een fout gemaakt maar was snel opgelost.

Fijne overzichtelijk winkel Leuke betaalbare kleding Vriendelijk personeel Jammer dat het personeel, wanneer je ook binnenkomt, altijd bezig is aan de kassa met pakketten uitpakken

Goede prijs snelle levering gratis retour

Ik had eerst 32x32 besteld was net te klein dus nu 33x32 besteld komt vandaag binnen

Dat weet ik niet

Ik had niks besteld, dus ik weet niet waarom er een bestelling op mijn naam was gedaan

Gaat altijd prima!

Makkelijk bestellen en betalen en ik haal het meestal op in de winkel!

The Stone Steengoed

Mooie colkectie ruime keuze in diverse merken eventueel niet voorradige maat wordt snel nabesteld èn geleverd.

Fijne winkel

Ik kom graag in dit filiaal, het is een kleine zaak maar het personeel is echt top!

Voor het eerst een bestelling geplaatst zeer tevreden en een snelle bezorging gewoon top

Voor

Vriendelijke medewerksters, weten waar ze het over hebben. Goede service.

Mooie jas maar bij aflevering zwarte strepen vuil op de voorkant

Ik heb de jas besteld bij stone, normaliter bestel ik rechtstreeks bij pme, maar daar was mijn maat niet meer op voorraad. De jas is keurig netjes binnen 3 dagen bezorgd, echter er zaten wel zwarte strepen op de voorkant. Om al dat gedoe met terugsturen te voorkomen zelf met enige moeite de strepen kunnen verwijderen. Voor zo’n prijzig artikel is dit behoorlijk slordig.

Alles zoals het hoort

Alles gegaan zoals het zou moeten.

Goeie kwaliteit kleren snelle levering

Goeie kwaliteit kleren snelle levering

Ik kreeg alleen geen bericht dat de bestelling klaar lag in de winkel. Contact met de klantenservice prima. Bestelling bleek al 2 dagen in de winkel te liggen.

Geen communicatie.

Ik mis de communicatie per mail, geen bevestiging niets. Te veel mails is niet fijn, maar geen mail is ook niet. Ook niet in de spam, echt mijn mailbox gezocht, niets.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl