Nette aflevering en snel af te halen

Makkelijke site met goede afbeeldingen. Makkelijk te bestellen en bezorgen in winkel is ideaal. De bestelling is snel binnen en makkelijk op te halen.

Spijkerbroek in de winkel besteld, afgerekend, 2 dagen later was die binnen, bericht daarvan gehad, gepast in de winkel en de broek mee naar huis genomen. Als de broek niet gepast had, broek daar achterlaten en je geld meteen terug. Perfecte dienstverlening!

Mijn bestelling is vlot geleverd, mooie artikelen

Online besteld , in de winkel afgehaald. Goede optie. Kan je direct nog even passen

Mijn ervaring met jullie winkel is prima

Goed geholpen en de bestelling was snel binnen

Heel fijn geholpen en ze denken met je mee .

Zeer tevreden over de service en producten

Goed geholpen

Ruilen van artikel dat online met korting was gekocht ging moeizaam. Maar dat lag aan het systeem en niet aan de medewerkers. Die waren heel vriendelijk en deden hun uiterste best. Ik moest helaas wel terugkomen voordat het lukte, dat is niet heel klantvriendelijk.

Slecht zelf na een week gaan navragen

Vorige week zaterdag een jas gepast en andere maat besteld en afgerekend om in de winkel,in Lisse te laten bezorgen. Zou waarschijnlijk 3 dagen duren en mail in de bevestiging gekregen van de bestelling. Afgelopen zaterdag navraag gedaan in de winkel, zij konden niets vinden. Zouden vandaag de klantenservice bellen en mij laten weten hoe of wat. Nu nog niets gehoord. Hopelijk komt het wel goed, maar heb inmiddels al 10 dagen geleden betaald voor een jas die ik nog steeds niet heb.

Heel erg goed geholpen!

Artikel besteld ondanks afprijzing. Mail toen het in de winkel afgehaald kon worden. Erg fijn geholpen.

Prima en snel

Na bestelling, die snel en goed geleverd werd ,zelf gekozen voor afhalen in een winkel

Fijne mensen!

Werd er heel goed geholpen! Begreep meteen wat mijn wensen waren!

Zeer vlotte levering. Mooie spijkerbroek.

Keurig!

Ontzettend makkelijk om iets online te bestellen. Laten bezorgen in de winkel, je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf wanneer je het op kunt halen in de winkel. Ook in de winkel wordt je goed geholpen, wordt ook aangeboden om het daar te mogen passen of dat je dat liever thuis doet.

Alles klopt

Bestellingen kloppen altijd. Meestal past alles. In het zeldzame geval van niet: je word snel en netjes behandeld.

heel slecht reageert niet op mijn berichten pas 5 dagen later

Bestel nooit meer bij de stone wordt niet op mijn berichten gereageerd heb een artikel op de zelfde dag geannuleerd en krijg pas 5 dagen later een bericht dat het niet geannuleerd kan worden.

Tevreden, mooi dames winterjas covered Anna2

Keurig netjes

Mooie broek, na bestelling werd ze onmiddellijk verstuurd gewoon top

Vlugge en correcte levering

Zie boven

Geen gedoe, gewoon duidelijk

Iets zoeken, bestellen, 2 dagen later bezorgd. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Gewoon heel goed.

Ik word altijd heel goed geholpen.Ga zo door.

Prima ervaring

Bestellen en levering gaan super goed en snel. Je spaart voor korting dat vind ik ook een pluspunt. Fijne website maar ook in hun winkels kun je heel goed shoppen.

Goed geholpen. Vriendelijk personeel

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl