Meteen de volgende dag in huis. Heel fijn

Correct geleverd

Alles was naar wens

Aardig, sociaal, klantgericht en eerlijk

Wat besteld en was snel in de winkel. Meiden in de winkel zijn vriendelijk maar ook eerlijk als je hun om advies vraagt.

Zeer goed....heel vriendelijk personeel leuk geholpen en dat is altijd zo Vriendelijk Groet lyan scheeper

Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Heerlijke (web)winkel

Voor mij een super ontdekken, The Stone, zowel de web- als de fysieke winkel. Mooi aanbod, zeer verscheiden, ook in prijs. Ik ben blij met mijn ontdekking, puur bij toeval.

In één woord: goed

Overzichtelijk en makkelijke webshop. Spullen netjes op tijd geleverd. Prima

Goede ervaring

Netjes overzichtelijk

Goede vlotte service

Goed geholpen zoals altijd

Top. Snelle levering

Op zondag besteld en dinsdag geleverd. En precies wat ik zocht.

Uitstekend!

Breed assortiment en veel verschillende merken

Hele goede service en mooie acties

Online besteld en afgehaald in de winkel. Prettig geregeld en mooie prijs.

Prettig geregeld door zelf af te halen in de winkel. Leuke prijs voor mijn PME jas!

klantvriendelijk/klantgericht

Prima winkel met uitstekend advies en, geduldig personeel. Neemt de tijd om te beoordelen op een eerlijke manier of de kleding past en geschikt voor je is.

Geen mail bij bestelling

Op mijn online bestelling heb ik geen mail ontvangen dat het in de winkel klaar lag. En daar lag het dan al bij 5 dagen.

Goed! korting goed, was als afgebeeld, er zat een retourformulier bij dat is perfect. Veel bedrijven doen dit via pdf dan is vet gedoe kan je soms niet downloaden of printen moet je ergens regelen, Dus hou dat zo Verpakking ook netjes

Prima kleding, prima prijzen

Zending wat later verzonden dan gewend, maar 2 items prima ontvangen, één ervan retour. Retour zenden was ook makkelijk.

Kwaliteit en model van de kleren

Kan niet inloggen.

Inloggen lukt niet. Naar de winkel moeten gaan om bestelling te kunnen plaatsen. Erg lastig!

Prima besteld en afgehaald in de winkel

Mooie trui besteld voor mijn man.

winkel prima online waardeloos

wanneer ik iets online bestel en laat het afleveren in de winkel gaat het keer op keer fout. ben het dubbele kwijt aan benzinekosten en reistijd

Duidelijk en het product is zoals verwacht

Mooie webshop

Mooie webshop en artikelen snel in huis.

Gewoon goed

Super leuke kleren

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl