Prima.

Op tijd geleverd.

Snel en accuraat

De bestelling werd snel geleverd. Netjes verpakt en leuke artikelen.

netjes op tijd geregeld

prima geregeld!!

de blazer die ik gekocht heb is gedragen,mouwen vuil aan onderkant

de kleur vond ik leuk daarom heb ik het jasje veranderd mouwen waren voor maat 44 nu staat het leuk

Slecht een tshirt was al gedragen zaten vetplekken op bah bah

Slecht bah zaten vetplekken op een tshirt van only

Super geholpen altyd in de winkel riedeltje meisjes

Al vaker kleding laten bezorgen!

Dat gaat uitstekend en is handig. Of je stuurt retour! Of; Mocht het niet passen, dan is er altijd aardig personeel in de winkel die ons helpt.

Top winkel the stone!!!

Bestellen online is heel goed, En in de winkel ook en goede service, Al jaren.

Gaat wel

Duurt lang de levering heb er ook voor gebeld

Supersnelle bezorging

Geen problemen

Goed assortiment en goede service

Veel keuze, snelle levering

Zeer mooie en leuke collectie met super service

Iedere keer weer een feestje om daar kleding uit te zoeken en aan te schaffen. Ook steeds weer goed geholpen door de werknemers aldaar.

Altijd vriendelijk en eerlijk geholpen door de meiden in sterrenburg winkelcentrum Dordrecht. Ze zijn gezellig en behulpzaam. Kom heel graag in deze winkel. Laatst een mail gestuurd over een vertraagde bestelling, had een bruiloft dus wilde heel graag dat de riem die ik besteld had op tijd zou zijn. Dolblij met het snelle antwoord en mijn riem was ook nog eens op tijd. Alleen maar complimenten voor The Stone :-) mvg Anne-Marie

Goede service snelle levering

Artikel niet in de juiste maat meer in de winkel, Andere maat naar de winkelaten bezorgen. Binnen 3 dagen was het geleverd . Kreeg een duidelijke mail om het product af te halen. . Helaas was het art nog niet naar mijn zin en werd het geld direct terug gepint op mijn rekening naar alle tevredenheid .

Trage levering

Kleding besteld maar levering duurt erg lang. Op 02-06 kleding besteld, krijg op 07-06 een mail met de mededeling dat de levering vertraagd is. Maar volgens de mail zou het vandaag, uiterlijk overmorgen verstuurd worden. 08-06 contact opgenomen met de klantenservice, deze geeft aan dat het verstuurd werd die dag. 09-06 niks aangekomen bij de winkel, maar volgens de mail kon ik het ophalen. 10-06 niks aangekomen. 11-06 wordt ik gebeld door de winkel dat het is aangekomen. Ondertussen op 10-06 maar de bestelde kleding in de winkel gekocht. Erg vervelend dat levering meer als een week duurt terwijl er aangegeven wordt 1 a 3 dagen levertijd. Nog vervelender dat er een mail gestuurd wordt dat de levering is aangekomen in de winkel en het uiteindelijk niet geleverd is. Nu in totaal 2x bij de winkel geweest voor niks.

Goede service, goede collectie

mijn bestelling kwam helaas met vertraging

door vertraging heb ik heel veel moeten retourneren van mijn bestelling. jammer.

Service is super fijn

Maar de laatste tijd ( door de drukte ) duurt bezorging steeds langer dat is jammer

Hele leuke collectie!

Lekker snuffelen en als het nodig is wordt je leuk geholpen. Als je een retour hebt wordt dat goed en snel afgehandeld.

Vriendelijk , goede kleding ,

Personeel vriendelijk .goede service

Te laat geleverd en niet op de hoogte gehouden

Te laat geleverd en niet op de hoogte gehouden

Goede hulp

Bij het retourneren aan de winkel, na een online aankoop, goed geholpen

Altijd goed!

Goede keus, makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede informatie over de bestelling/levering.

Goeie service

Behulpzaam , vriendelijk personeel .

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl