Netjes gecommuniceerd en en afgeleverd in de winkel

Je moet geen haast hebben.

Levering kan sneller zeker in verhouding met vergelijkbare web winkels.

winkel met heel veel merken en gezellig personeel

….?

Reourzending

Zending kwam veel later dat het toegezegd aantal dagen. Nu bij retour:Ik heb nog geen bericht ontvangen dat mijn retour zending terug is bij Stone.

Vervelend…

De (jonge) verkoopster is niet aardig en is vooral druk met spullen uit pakken en niet met cliënten. Misschien is het persoonlijk, maar ik vind haar niet aardig… ik dacht ga aub ander werk zoeken… Voor mij een rede om niet terug te gaan

Prima geregeld

Bestellen, leveren en klaar.

Helemaal top

Eenvoudig en snel

Het was eenvoudig om via de website een bestelling te doen, mijn kleding was binnen korte tijd af te halen in de winkel.

Alles verliep soepel

Mijn ervaring is ik had op woensdag iets besteld in de winkel,zou het pas de andere week erzijn. Maar vrijdags kreeg ik al melding dat het binnen was!superrr

Goede service, helaas toen toen ik het paste in de winkel stond het mij niet . En ben ik wel benieuwd hoelang het duurt voor ik me geld terug gestort krijg

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Leuke kleding vriendelijk personeel altijd goed geholpen.

Een prima service.

Erg vriendelijk personeel in de winkel

Snel

Het artikel was snel binnen,top.

Super fijn geholpen door de verkoopster

Erg fijn geholpen door de verkoopster! Volgens mij stond er Kim op m’n bon. Die heeft mij super leuk aangekleed voor m’n vakantie.

Super snel geleverd!

betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Prima, zowel de dames, collectie en de service!!

Gastvrij en niet opdringerig maar met een vraag gaan ze voor je aan de slag, mijn ervaring bij de Stone in Maassluis is een 10+ !!

Snelle verzending

Prima website. Bestelproces verliep soepel. Het artikel was binnen 48 uur in huis, met een leuke attentie erbij.

Jurk besteld maar viel tegen, jammer!!

Duurt allemaal geen veel lang

Het duurt een week voordat het bestelde in de winkel in. Via de winkel besteld omdat andere maat niet paste. Dan een mailtje waarin jezelf niet zoeken wanneer het geleverd wordt. Dan blijkt deze maat ook niet goed, was materiaal waardoor dat was. Dan breng je geen terug naar de winkel maat moet je wachten voor je je geld terug krijgt. Raar, winkel heeft andere maat besteld, ik heb hem in de winkel betaald. Veel te omslachtig. Ik ga dit ook nooit meer doen. Wacht nu al 1 week op mijn geld en jurk in winkel afgegeven maat nog geen bericht dat hij weer in magazijn is. Slechte service!!

Netjes geleverd bij de Stone

Altijd goede service

Altijd goede service Altijd zonder gedoe je geld terug Nooit lang moeten wachten op bestelling

Lange verzendtijd

Het duurt lang voordat een bestelling wordt verzonden.

Super behulpzaam, en goede kwaliteit

Mijn man heeft xxl t-shirts en er hing er nog maar 1 in zijn maar. De verkoopster samen met mij online 2 andere uitgezocht in die aanbieding en netjes in de winkel afgeleverd

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl