Andere vervoerder kiezen dan DHL

Tot nu toe slecht. Pakketje was zogenaamd in de brievenbus bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Klantenservice gaat onderzoek instellen bij DHL.

De broeken waren niet in mijn maar in de winkel voorradig maar de verkoopster ging direct online en kon de broeken bestellen. Bezorging kon naar de winkel gratis maar voor iets van 4 euro werden ze thuisbezorgd. Heel fijn!

Prettige zaak met leuk, behulpzaam personeel!

Veel keuze; altijd is er wel iets nieuws binnen! En het personeel staat altijd voor je klaar!

Altijd gezellig

Gezellig personeel . Indien hulp nodig aanwezig en anders lekker zelf snuffelen

Supergoed

Prima verpakt, leveringstijd zou sneller mogen denk

Super leuke winkel in Hillegom en goed geholpen.

In een woord goed.

Had nog nooit van de Stone gehoord. Maar ben zeer tevreden over jullie. Ga zeker nog eens winkelen bij jullie.

Goed maar traag

Helaas duurde het een week voordat product geleverd werd

Makkelijk te bestellen, of thuis of in winkel laten leveren. Bij levering in winkel, goede service, keurig gebeld dat kleding geleverd is. Top!

Blij met dode muis

Ik kreeg een mooie bon van 20% korting, maar die kon ik niet inwisselen omdat net dat artikel niet in de actie zat. Stond niet op de bon zelf, dus na het telefoontje met de klantenservice bleek dat dat juist stond in de algemene voorwaarden. Wie leest deze voordat je een aankoop doet?? Juist niemand. Zet gewoon op de bon welke merken uitgezonderd zijn! Scheelt een hoop ergernis. Ik koop mijn spullen voortaan elders! Ook al is het duurder. Mij zien ze niet meer!

Zie onderstaande

De levering was snel, prima. Echter de mail betreffende levering was iets onduidelijk. Speciaal bij de Stone in winkel laten bezorgen, zodat ik evt gelijk kon ruilen retour. Wordt de retour zending verzonden en krijg ik geld pas later terug....heb echter nog niks vernomen van mijn retourzending en geen geld ontvangen. Zou fijn zijn dat retour door de winkel wordt afgehandeld en gelijk uitbetaald.

Top geregeld!

Snel, volledig en netjes! Dik tevreden!

Komt service belofte na!

Vriendelijke mensen en service gericht

In een woord. Geweldig.

In een woord geweldig

Altijd aardig en eerlijk advies

Fijn als er aangevoeld wordt wat de klant wil. De ruimte weten tussen adviseren en opdringen. Dat kunnen ze bij The Stone in Leerdam.

Snelle leveing, mooie passende broeken

De kealiteit van de broeken is goed, net als de pasvorm. Levering was snel.

Netjes snel thuisbezorgd

Hoede zaak

Fijn geholpen aardig personeel

Makkelijk en simpel

bestelling netjes en snel geleverd

ik heb mijn bestelling bij de winkel afgehaald,die was er snel en er zat als leuke verassing nog een candybar bij.

Prima.

Prima website. Ook een leuke winkel in Hoofddorp. Veel verschillende merken kleding.

Helemaal top!

Snelle levering en simpel!

Ok

Ok omdat het lang duurt voordat je je pakketje ontvangt. Dit kan sneller. Graag meer grote maten verkopen. Deze zijn als eerste op.

Snelle levering.

Heel goed.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl