Vlotte levering

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Alles goed geregeld

Ben tevreden.

Helder en goed te volgen.

Prima levering maar retourverwerking duurt wel wat lang

Vlot geleverd en alles naar wens. Maar ik wacht al wel een tijdje op de verwerking van het deel dat retour is gegaan.

Prima geholpen.

Snel geleverd, Zal jullie zeker aanbevelen, als ik nog iets nodig heb kom ik bij jullie mijn bestelling doen.

Snel binnen

Leuk dat er een knopler reep bij zat. Heb ik van genoten.

Goed product, accurate service.

Goed product, accurate service

Super goed

Super gemakkelijk en goede communicatie!

Super aardige verkoopster deed veel moeite . Mijn dochter en ik begrepen alleen de chocolade reep niet in de tas . Best trikkie met een witte blouse.

Duurde wel lang

Duurde lang voor ik mijn bestelling kon afhalen in de winkel, en duurde ook paar dagen eer ik mail kreeg dat t wat langer ging duren Meer communicatie zou fijn zijn.

Helemaal top!

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit, prima communicatie.

Ik ben er vriendelijk en goed geadviseerd geholpen

In de winkel fijn geholpen! Leuke kleding tegen een goede prijs!

...

Gewoon goed

Keurig geholpen

Harstikke goed

Snel , goede service

Prima prijzen, snelle levering en een leuk extraatje erin.

is goed

de kleding van the stone is goed ik heb 2 artikels retour gestuurd een zat te strak en de andere vond ik niet mooi

Niks ontvangen

Bestelling bij de webshop geplaatst door een medewerkster van The Stone waar ik in de winkel was. 2 Dagen later was de bestelling al binnen. Snelle service en goed geregeld.

Laagdrempelig

Op internet besteld en al binnen 2 dagen in huis!

Fijn personeel. Snelle levering

Het volgen van de bestelling is onduidelijk

Toppie

Snel geleverd, makkelijk ophalen in de winkel

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl