Top winkel!

Na bestelling als het nodig is gewoon gratis retour kunnen sturen. Mooie merken en alles netjes geleverd.

Goede service is voor mij het belangrijkste. Niet de snelheid van de levering. Dat hebben zij gedaan en ook nog snel.

Netjes

Besteld en volgende dag al in winkel opgehaald!

Altijd fijn geholpen.

Ik wordt altijd fijn geholpen door de meiden van The Stone Delft, ze denken fijn mee, hebben de tijd en komen met leuke suggestisch. Verder is de collectie leuk, veel verschillende merken en dus ook verschillende prijsklassen. Maar ook leuke accessoires. Ik kom eigenlijk nooit met lege handen thuis.

Conform verwachting

Er is geleverd wat ik besteld had binnen de gestelde levertermijn

Fijn en vriendelijk personeel in Elst

Fijn en vriendelijk personeel in Elst. Goede ruime presentatie van de kleding. Service ook goed. Diversiteit aan kleding. In verschillende prijsklasse.

Betere service verlenen

Broek besteld welke 2 dagen later in de afhaalwinkel lag. Mocht die niet meenemen. Na een aantal dagen contact opgenomen waar of de broek bleef, deze bleek al in de winkel bezorgd te zijn, dus betere communicatie hierover

Jammer dat ik m'n status van m'n bestelling niet heb kunnen volgen. De track& tracé krijg je pas op de dag van verzenden. Tot verzenden blijft het vrij lang stil. Jammer, dan weet je niet exact wanneer het bestelde binnen komt.

Altijd leuke kleding en je wordt er fijn geholpen!

Altijd leuke kleding en je wordt er fijn geholpen!

Zeer klantvriendelijk

Nemen de tijd en regelen alles perfect.

Bestelling en afhandeling prima.

Ik heb persoonlijk moeite met bestellen online. Geen vertrouwen, maten die afwijken. Maar doordat ik ook in de winkel kijk krijg ik ook eennidee van de stoffen per merk en de maatvoering. Bediening is ook soepel.

Heb bestelling geplaatst maar hoor verder niks wanneer ik deE kan verwachten of dat deze evt niet meer voorradig is

Vriendelijk, snel en goede service

Vriendelijke medewerksters, goede service en uitleg en snelle bezorging

easy to order, qickly sendet, easy to return if it not fit well perfect!

Het bevalt altijd goed

Super snel en goed geholpen

Geweldig !

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Erg goed geholpen met een jeans voor mijn zoon van 14. Hij valt al in een kleine herenmaat vanwege zijn lengte, maar de meiden hebben er een gevonden voor hem. Top. De grootste jongensmaat past hij niet meer en de kleinste herenmaat is vaak nog te groot.

snelle en goede levering met een leuk kaartje

Snelle en goede levering en met een persoonlijk handgeschreven kaartje.

Fijne webshop

Snelle betrouwbare levering superfijn dat je het op kan halen in de plaatselijke Stone winkel dat scheelt verzendkosten

Fijne winkel en webwinkel

Snel geleverd en in de winkel af kunnen halen. Aardig personeel

Slecht

Ik heb kleding besteld en na ruim 1 week nog steeds niet gebeld of het al aangekomen is In de desbetreffende winkel Dit is nu de 2 e keer dus voor mij geen Stone meer

Bestelde en betaalde artikel kan niet geleverd worden

Ik baal ervan dat er staat dat een artikel op voorraad is, ik bestel en betaal. En dan krijg ik later een mail dat het niet geleverd wordt. Dus ik krijg mijn bestelde artikel niet. Zo heeft het geen zin om online te bestellen.

Zoals gewoonlijk weer helemaal goed.

Mooie winterjas online besteld, was de laatste en weer binnen 3 dagen bezorgd op een afhaalpunt. Ga zo door.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl