Bestelling goed geleverd, tevens retour goed.

Heb ik bovenin gedaan

Fijne webwinkel

De website is overzichtelijk, snelle verzending en makkelijk retourneren! Fijn om hier een bestelling te plaatsen.

Mn bestelling tip top in orde

Leuke collectie en levering volgens afspraak

Goede webshop

Snelle levering prima service

Leuke gevarieerde kleding van goede kwaliteit. De service via internet is heel fijn. Vooral dat het in de winkel gratis bezorgd kan worden. En geld terug als je het retour wilt geven. Dat kan via de winkel, super!

Top winkel!!

Top winkel met super leuke verkoopster in Alblasserdam

Bestelling verliep vlot. Bezorging ook. En goed ingepakt met vriendelijk kaartje erbij. Ik ben n tevreden klant!

nog steeds mijn geld niet terug na retour artikel.

Vorige week dinsdag heb ik mijn artikel retour gezonden, ik had 26 februari 71,94 betaald Maar tot nu toe geen enkele reactie , of terugbetaling gehad !!1

Je wordt keurig en vriendelijk geholpen en er is genoeg keus.

Makkelijk en snel

Mijn maat was in de winkel niet meer aanwezig. Toen heeft het personeel in de winkel meteen via de webshop het artikel besteld en kon ik het een paar dagen later alsnog ophalen. Niet goed geld terug. Mooie service.

Fijn geholpen

Prima geholpen iedereen is erg behulpzaam

Leuke winkel

Top winkel met veel keus in kledimg

Pakketje nooit ontvangen!

Ik heb het pakketje niet ontvangen. Er werd wel aangebeld door de bezorger van DHL, maar toen ik eenmaal beneden was, toen was de bezorger weg en hij heeft ook geen briefje achtergelaten of is later terug gekomen. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt

Heel vlot.

we komen regelmatig in de Stone om e neuzen en tekopen

Het verschilt ook in welke woonplaats de winkel aanwezig is. Soms vindt ik het te veel verschillen met het assortiment

Gezellige winkel

Super leuke winkel, kom er graag!!

Snelle service, netjes ingepakt

Alles verliep erg soepel

Werd goed op de hoogte gehouden nadat ik mijn bestelling heb gedaan , snelle levering

Fijne winkel

Vriendelijk en professioneel geholpen

Mooie kleding

Goede service en veel keus

Vaag

Tussen de regels doorlezend is het niet geheel duidelijk of je bestelling nu wel of niet geleverd is. Ik mis duidelijkheid in de mail die je ontvangt. Er staat teveel tekst.

Super leuk en lief personeel

Kom graag bij de stone, super aardige meiden, wil je geholpen worden doen ze dat, en wil je op je gemak kijken doen ze dat ook.

Fijne winkel en website om te kopen

Goed geregeld

Fijne winkel, goede service

Verkoopsters helpen goed! Erg leuke kleding!

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl