Geen snelle levering.

1/3 werkdagen zijn er sowieso 4/5..

mijn winkel, qua grootte en diversiteit

ik geniet van de dames in de winkel in Vianen en medewerking op vele mijn winkelactiviteiten.

Snelle, nette levering

Mijn pakket werd snel geleverd. Keurig ingepakt in een doos die qua inhoud goed pastte bij het formaat kleding (soms krijg je enorme dozen voor iets heel kleins bijvoorbeeld). Fijn dat je gratis kan retourneren. Wel vind ik het jammer dat je zelfs voor een aankoopbedrag boven de 200 euro nog steeds verzendkosten moet betalen.

Mooi produkt, goede prijs en perfecte levering

Top winkel

Altijd goed geholpen

Netjes op tijd verstuurd

Helemaal goed

Niks op aan te merken :)

Perfect!

Vriendelijk personeel!

Gewoon goed

Uitsketend

Levering prima en communicatie over levertijd ook.

Niet veel ervaring mee

Ik zag wel dat er van maten geen maatvoering was ?

Prima ervaring

Prima ervaring alleen duurt het lang voordat ik nieuwe afterpay betaling ontvangen ivm 1 artikel retour.

Het ging redelijk soepel

Je loopt er zo doorheen, alleen online cadeaukaarten verzilveren is lastig, dit moest 4x opnieuw en meerdere cadeaukaarten van the stone lukte helemaal niet. Het afhalen in de winkel ging weer super, daar gelijk de cadeaukaarten maar gebruikt.

Lieve meiden goed advies snelle service

Artikel geretourneerd in winkel, nieuwe besteld in winkel en dat werd snel geleverd. Goede service dus.

Leuke artikelen leuke prijzen snelle bezorging

Had een jas besteld en na 2 dagen was die verder afgeprijsd. Heb hier op een appie gestuurd. Die heeft de the stone snel en netjes afgehandeld. Het prijs verschil is in de winkel gelijk verrekend. Klasse ,top. En tevreden naar huis gegaan.

Vlotte levering van een mooi product

Leuk spijkerjackje gescoord in de sale Levering en financiële afhandeling correct. Kortom, niets op aan te merken, gewoon top!

Gewoon goed en snel

Super Top !!

zeker voor herhaling vatbaar!!

Gewoon goed

Jas besteld, snelle levering

Heel erg goed

Ook in de winkel bij het afhalen fijn geholpen

Ik vind het allemaal goed gaan.

Makkelijk bestellen goede service

Goede webshop

Mooi op en netjes afgeleverd

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl