Duidelijke site

Kon goed vinden wat ik zocht. Vlotjes besteld en ook duidelijk de keuze om het in de winkel op te halen wat bezorgkosten scheelt.

Vriendelijk en goed meedenken! Prima winkel

Super!!

Fijn, mijn favo kettinkje gescoord, dat my jewellery niet meer had, goed verpakt, snel geleverd, lage verzendkosten!

Een hele mooie collectie dames en heren kleding

Ik slaag altijd bij the stone. Goed en vriendelijk personeel, echt top!!

Super snelle levering!

Netjes ingepakt, en snel in huis . TOP

Goed gegaan

Snelle levering, goed verpakt

Bestelling duurde lang voordat deze geleverd werd

Duurde lang voordat mijn bestelling werd geleverd. Jammer dat pas na bellen een mail wordt verstuurd dat mijn bestelling nog wat aandacht nodig had. Had liever gezien dat er sneller wordt gereageerd wanneer artikelen niet direct leverbaar zijn en/of moet wacht op leveren van leverancier ( hier heb ik alle begrip voor) maar communiceer dit naar de klant.

Altijd goed

Hele fijne overzichtelijke site

Goed product levering wat langer

Levering duurt wat langer dan verwacht bijna week op moeten wachten waar denk ik 2-3 dagen toch wel haalbaar moet zijn.

Goede service!

Zo fijn als je online iets besteld hebt, je het in de winkel mag ruilen of terugbrengen! Top service

The Stone is gewoon waardeloos, maar Bol.com houdt deze waardeloze zaak blijkbaar overeind

Eigenlijk is 1 ster nog te veel voor dit bedrijf waar je nooit meer mee te maken wilt hebben. Wij balen dan ook dat wij niet eerst de reviews hebben gelezen over dit waardeloze bedrijf voor wij onze bestelling bij BOL.COM deden. Onze review schreven we in de hoop dat potentiële kopers onder het mom van ´een gewaarschuwd mens telt voor twee´ hier niet meer zullen kopen. Leest u vooral ook de slechte reviews op deze site en u zult begrijpen dat onze review niet op zichzelf staat. Onvoorstelbaar dat zo´n bedrijf ´partner van Bol.com´ kan en mag zijn! Het getoonde topje op de website zou 'GOUD' zijn, maar "GEEL' werd geleverd. Bol.com laat deze tent haar imago behoorlijk schaden, maar gaat zelf ook niet vrijuit. Wij denken dat The Stone alleen nog maar failliet hoeft te gaan, want daar vragen ze met deze gang van zaken gewoon om! Tip voor potentiële kopers: betaal met creditcard want u kunt als het op terugbetalen problemen verwachten en dan krijgt van uw creditcard uw betaling terug. Met BOL.COM samen slagen ze er wel in de betaling meteen af te schrijven, maar niet – om volgens de eigen retourregels vlot terug te betalen. Onze retour werd eerst door hen geannuleerd en uiteindelijk naar weer de tussenkomst van Bol.com pas na 19 dagen volledig afgewerkt.

Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd ,mooi verpakt en een vriendelijke dame aan de telefoon

Aardig personeel!

Het shirtje wat ik graag wilde helpen, was er niet in mijn maat. Personeel bestelde direct de juiste maat.

Precis zoals OThe Stone beloofd

Correct

Bestelling geplaatst en een paar dagen erna opgehaald bij the stone

Zeer goede zaak met verkoopsters die weten wat je staat

Niets hoor

assortiment is byzonder groot

xxx

Via de winkel besteld en ook daar opgehaald, prima geregeld!

Makkelijk en snel bestellen

Makkelijk en snel bestellen en thuis laten bezorgen of in je favoriete winkel zodat je het kunt passen meteen.

Zoals hierboven

Fijne winkel

Fijne winkel met kwalitatieve kleding en vriendelijk personeel. Enig minpuntje, ik vind de verzending langzaam ook als je het ophaalt in een winkel.

Geen goede update

Het bestellen gaat prima, maar zo gauw ik het in de winkel laat bezorgen, hoor ik niet wanneer het binnen is. Dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Ik moet zelf bellen of er heen om te vragen of mijn kleding inmiddels binnen is.

Uitstekende webshop

Voorraad klopt, snelle levering en je wordt per email op de hoogte gehouden waar je bestelling is.

super blij en verrast, mijn nieuwe favoriete kledingwinkel gevonden

Heerlijk frisse winkel met perfect personeel. Uitgebreide collectie. Door de positieve en actieve aanpak van de dames heb ik mijn slag kunnen slaan. Ik was verbaasd dat The Stone zoveel winkels heeft. Als je binnenkomt, lijkt het net of je een unieke winkel binnen stapt, waar de eigenaar aanwezig is.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl