Vriendelijke service

Altijd vriendelijk geholpen, goede tips

Besteld en binnen een aantal dagen af kunnen halen. Doet wat het belooft.

top

goed geholpen plus sneller levering , daar word ik blij van

helemaal tevreden

Ik ben helemaal tevreden en kan geen negatieve punten noemen ;)

snelle goede levering

goede producten snelle levering goed contact

alles PERFECT

Aardige medewerkers, en zeer klantvriendelijk. Bedankt voor u service

goede snelle levering. Product helemaal top

Ik had een jas besteld op zaterdag. Maandag had ik hem al thuis bezorgd gekregen!!! De jas was zoals ik hem ook op de site zag staan. Via Afther pay betaald omdat dit de eerste keer was. Ook dit was helemaal goed geregeld. Een echte aanrader deze site. Zeer betrouwbaar

goede en fijne winkel

fijne winkel alleen sommige van het personeel zouden beter opgeleid moeten worden

Word altijd klantvriendelijk geholpen

Prima !!

Niets op aan te merken

Artikel te groot, daarom terug gestuurd. In de winkel maat kleiner besteld en opgehaald en deze was perfect! Heel netjes en snel is alles afgehandeld.

Super winkel

Altijd goede service and vriendelijk personeel, assortiment is prima and vi d er altijd iets naar mijn smaak. Alleen jammer dat ze LTB uit het assortiment hebben gehaald

Mooie jas

Geweldige service

De trui die ik wilde hebben was niet op voorraad, bestellen was geen enkel probleem. Via mail werd ik op de hoogte gehouden ven de voortgang, en het moment dat de trui binnen was.

Gezellige en goede medewerksters in Naaldwijk

Ik word altijd super geholpen in de winkel in Naaldwijk. Aardig en gezellig personeel!

Goede service, snel geleverd, en makkelijk terug te sturen.

Goed geholpen

Alles ging goed

vooral tevreden over de klantenservice

Het lukte niet helemaal om de verzendtijd invte schatten ivm vakantie. De klantenservice heeft mer perfect geholpen

Snel en goed geregeld

bij voorkeur koop ik gewoon in de winkel, Maar omdat we de bestelling in de winkel konden ophalen was het ook goed. Ivm milieu, etc

Geen opmerkingen

toppie

super producten netjes geleverd en leuk kaartje erbij

Bestelling kwam de dag erna al binnen en jas zit als gegoten. Blij mee!

Prima geregeld, mooie kleding.

Alles goed geregeld Mooie kleding goede kwaliteit.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl