vlotte afwikkeling

nvt

Supersnelle levering

2 bodywarmers besteld waarvan ik er 1 gehouden heb en dezelfde dag (van levering) 1 retour heb gestuurd… wacht echter nog op terugbetaling! Maar ga er van uit dat dat wel goed komt…

Snelle levering en goede klantenservice

Het product was heel snel geleverd. Bij het product zit alles erbij verpakt voor als je het zou willen retourneren. Super fijn! En leuke producten!

Had wat negatieve reviews gelezen, maar ik ben zeer tevreden. Na 1 dag bestelling in goede orde geleverd.

Fijne bezorging in de winkel

Fijn dat het in de winkel geleverd kan worden. Kun je direct passen en Evt direct retourneren. Wel jammer dat je retourneren lang op je geld terug moet wachten. Winkel en webshop 2 verschillende bedrijven.

Keurig

Snelle levering.

Snelle levering en kwaliteit zoals gedacht

Snel geleverd en snel afgehandeld

Super goed

Dank jullie wel

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik word altijd goed geholpen, maar krijg ook de tijd om rustig rond te kijken

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Duidelijke site. Snelle levering.

En het personeel in Brielle is super vriendelijk.

Spullen worden netjes apart gezet

Leuke kleding, makkelijk te bestellen. Niet altijd even gezellig in de winkel.

Alles heel goed geregeld

Personeel helpt goed maar niet op tijd op de hoogte van kortingen!

Ik had de broek in de winkel gepast en vroeg nog of er geen korting op was. Overal al korting! Ook op een pme legend trui zat nog geen korting. Ik keek dezelfde dag nog op jullie website en daar was al wel korting. Had dus voor jullie en mij verzendkosten kunnen besparen! Trui heb ik helaas ook elders met korting moeten kopen. Had het liever anders gezien. Volgende keer beter?! Gr. Ben Braspenning

Ik was op maandag in de winkel in Epe, zag een leuke broek met weinig korting. Heb aangegeven bij de medewerkster dat ik nog even wacht met kopen. Dat begreep ze, ze zei dat Tramontana altijd laat in de opruiming kwam. Thuisgekomen heb ik de broek opgezocht op jullie site, staat ie notabene met zo'n 60% korting. Besteld, maar wel balen dat ik daarvoor de verzendkosten ad € 3,95 moest betalen. Om weer terug te rijden naar Epe was geen optie (was duurder).

Prima service van online en de winkel

De dames in de winkel zijn vriendelijk en denken mee. Fijne dames!

Super leuk winkel

Slag altijd. Vriendelijke personeel, altijd bereid te helpen, mooie merken, etc..

Gekocht uit de sale. Er werd aangegeven dat het iets langer kon duren, omdat de levering vanuit de winkel zou komen ipv de webshop. Echter toch een snelle levering. Artikel voldoet aan de verwachting! Goed bezig!

Mijn bestelling in de winkel gepast. Na retour geld weer snel op mijn rekening.

Goed!!

Goed geïnformeerd over de status! Vriendelijk personeel in Culemborg!

Goede levering

Op tijd de juiste producten

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Op 14 januari heb ik een bestelling geplaatst. Daar heb ik een bevestiging van gekregen. Ik heb ook een bevestiging gekregen dat hij is verzonden. Ik zou daar nog een mail met track en tracé voor krijgen, maar die heb ik nooit ontvangen en tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.

Leuke collectie van Colourful Rebel

Prima, leuk eea gekocht in de sale.

Fijne webshop!

Mooie collectie, makkelijk om te bestellen en betalen, afhalen in winkel gaat ook makkelijk. Keurige snelle levering.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl