Brielle is een fijn filiaal!

In de winkel is iedereen altijd heel vriendelijk en er wordt veel tijd voor je gemaakt. De kledingadviezen zijn fijn. Er zouden meer van zulke winkels in ons stadje mogen zijn.

Heb mijn bestelling nog niet gekregen na 1,5 week!!

Nog steeds niet gebeld door het filiaal!! Wacht nog steeds. De levertijd is echt mega lang

Hele snelle levering

Altijd naar wens

Makkelijk en snel

Bezorgen in de winkel kon voorheen wat langer duren; nu is de bestelling de ene ochtend besteld en de volgende dag in de middag op te halen. Zo hoef ik er niet voor thuis te blijven en scheelt het de postbode een rit, maar kan ik wel snel mijn nieuwe setje aan!

Vriendelijk personeel niets is ze te veel denken met je mee komen soms met kleding aan die je zelf niet zoe kiezen maar als je het aan trekt is het heel leuk ga Zo door

Heel goed!

Vriendelijk en snelle levering

Niet zo best

Lang wachten op de bestelling en retour na een week is nog niet ververkt

Nog niets ontvangen

Na ruim 1 week nog steeds niets ontvangen. Telefoontje aan gewaagd. Nauwelijks aandacht. Mw. het is druk vanwege Corona dus geduld a.u.b. Geen enkele indicatie tot wanneer.

Goede service!

Prijs-kwaliteitverhouding: artikelen zijn m.i. te duur gezien de kwaliteit: veel polyester en viscose, weinig (duurzaam) katoen enz ...

Ik vond het lang duren

Ik heb online een jas besteld. Ik zou deze jas afhalen in een winkel. Het duurde echter 3 dagen voordat de jas naar de winkel verstuurd werd. Ik kon hem dan na 15:00 uur ophalen. Ruim 3 dagen wachten vind ik een lange tijd. Veel producten worden reeds de volgende of na 2 dagen afgeleverd. Gelukkig is de jas perfect! Ik ben er erg blij mee. De prijs was trouwens ook geweldig.

helemaal naar tevredenheid

alles tip top in orde

Prima personeel met een goede service

Wanneer in de winkel niet de juiste maat hangt wordt er voor mij in de webshop gekeken of naar een ander filiaal gebeld om toch de juiste maar voor mij te regelen! Top!!

Mooie website, snelle levering , mooi verpakt écht keurig.

Beschrijving van kleuren

Ltb destin spijkerjasjes hebben een kleuromschrijving. Sea blue is de huidige NOS kleur. Kan dit erbij gezet worden? Ik meende de kleur Earth blue te kopen kijkende naar de foto's van de verschillende kleuren. Dit ook even checken, want van de Destin hebben ze nu alleen de sea blue en een grijze kleur. De earth blue (lichtere grijzig blauwe) is ook bij jullie uitverkocht. Ik dacht de laatste stuks ingekocht te hebben, maar jullie hebben de donkere wassing gestuurd. Teleurstelling!

Kreeg netjes een mail dat mn bestelling in de winkel lag en heel vriendelijk personeel.

Mooie spullen, snelle levering en in de winkel fijne verkoopsters!!

Snelle levering, combinatie retour slecht

De bestelling is snel geleverd. Retour in de winkel gedaan, vrijdag 14 januari. Tot op heden nog geen communicatie geweest over deze retour zending. Op zijn minst is een mailtje wel fijn om te ontvangen.

Leuk assortiment

De merken bij de Stone zijn leuk en nu zeker in de sale nog aantrekkelijker. Versturen duurde wat langer dan verwacht, maar retourneren ging weer heel makkelijk. Kortom, een aanrader!

Super snelle levering

Snelle levering alleen helaas paste de jassen niet mooi en de broeken waren te klein of te groot. Heel jammer! Maar top verpakt

Goede service, alleen duurt het wel wat langer voor het bezorgd is

Zeer goede website , makkelijk te bestellen en snelle levering

Erg fijne site , makkelijk te bestellen en snel in huis

Vriendelijk en goede service

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl