De meiden in Presikhaaf zijn altijd erg behulpzaam.

Ik koop graag bij The Stone in Presikhaaf. De meiden die er werken zijn erg aadig, heel behulpzaam en doen hun werk met plezier. Het is een van mijn favoriete winkels om nieuwe kleren te kopen. Compliment

Bestelling ging snel en prima

Bestelling niet bezorgd gekregen

DHL zegt bezorgd te hebben, ik heb geen pakket gehad.. Dus echt niet blij! Snap dat jullie daar niks aan kunnen doen, maar wel vervelend… Aangezien DHL niks doet met de klacht

Snelle levering en afhandeling, goede communicatie.

snel en prettig

Snel en netjes geleverd

Gewoon goed

Klantvriendelijk, goede service

In een woord: "TOP"

Spreekt voor zich

Vloote afhsndeling

Snelle en giede service, ook in fe winkel

Zoals je hoopt.

Broek besteld. Opgehaald bij de winkel in Leerdam. Anika is altijd gezellig. Paste perfect.

Leuke collectie, vriendelijk personeel. Ga zo door

Werd keurig gebeld en mijn bestelling was op tijd

Leuke meiden en goede service

Top geregeld

Ja vind goed dat the stone ook als afterpay meewerkt. Wel goed voor de mensen die in 3 keer kunnen betalen

Hulpvaardig

Meteen meegekeken naar andere maat van het artikel

Snel geleverd, goede service.

Snel geleverd en een goede service.

Prima geholpen, ondanks de opgelegde beperkingen

Ondanks de opgelegde beperkingen bij het ophalen en het afhandelen van het ruilen grandioos geholpen door de dames...aan de deur, in de kou, maar daar zijn deze toppers zeker geen debet aan....

Heel goed aardige dames in de winkel helemaal geweldig

Ik wilde een jasje voor mijn vrouw Een beetje omschreven kwam ermee alleen niet juiste maat gelijk besteld geen probleem zij ze dus kan niet beter bedankt

Meedenkende dames in de winkel. Superservice

Leuke collectie, vlotte levering, helemaal top!

Vlotte levering, leuke collectie!

Kleding prima, levering duurt lang

Erg blij met de kleding. Duurde een week voordat het in de winkel geleverd werd, voor mij langer dan verwacht...

Goed geregeld!

Snel en goed, wat wil je nog meer!

Altijd goede service.

Helemaal top

Hele leuke meiden die je stijlen zonder te dwingen iets te kopen zijn oprecht en eerlijk

Snel gevonden wat ik zocht. Ondanks drukte snel geleverd!

Perfecte service

Mijn bestelling opgehaald in de winkel. Thuis bleek de door mij gekozen maat niet goed te passen. Terug naar de winkel en ik mocht mijn bestelling ruilen. Zeer tevreden.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl