Op tijd geleverd.

Super vriendelijk en hele goede service! Mooie kleding!

Ik ben heel vriendelijk geholpen. Personeel denkt mee en is hulpvaardig. De kleding is mooi en de pasvorm goed.

Ik heb nog niks ontvangen

Sinds mijn bestelling van 20-12 niks meer gehoord. Alleen een mailtje op 23-12 dat mijn bestelling “vandaag, uiterlijk overmorgen” verzonden zou worden. Ik heb echter nog geen DHL tracking link gehad en van de winkel in Maassluis ook nog niks gehoord. Iets met feestdagen drukte, dat snap ik, maar helemaal geen communicatie meer?

Goede service met korrekte levering

Broek gekocht, die helemaal past van goede kwaliteit

goede betrouwbare webshop

Snelle levering, makkelijke retour en snelle beantwoording vragen.

Snelle volledige levering.

Snelle volledige levering.

Goede en snelle levering

Snelle goede levering

Super. Ondanks drukte.

Altijd een snelle levering.

Uitstekende service!!

Vriendelijk personeel in Gouda!!

Product was zoals op de site! Klantvriendelijk en servicegerichte medewerkers. Snelle levering op oudjaarsdag zelf!

Fijne website

Goede snelle bezorging

Goeie kleding ,snel geleverd

Helemaal okay

Goede service Top

Super snel

Super snel met versturen de ene dagbesteding de volgende dag in huis

Voldoende

Mijn bestelling is vlot in de winkel bezorgt. Alleen vanuit de winkel geen reactie. Heb zelf moeten bellen.

Mooie kwaliteit

Tijdens het winkelen of nu afhalen vriendelijk geholpen

Alles wat je er van verwacht, goed

Top jas met een mooie korting en ook nog eens een snelle levertijd.

Top personeel

Makkelijk online bestellen snel op plaats van bestemming klantvriendelijke en snelle correcte afhandeling.

Slecht!

Heb helaas geen goede ervaring online met the stone Had online besteld dat ging prima maar toen ik de kleding uit pakte kwam er een hele vieze gore zweet lucht mij tegemoet!! Ik denk nl dat de kleding door het winkel personeel aan is geweest. Ik persoonlijk vind het niet kunnen!! Zal in de toekomst ook niet meer online shoppen bij the Stone, wat ik wel jammer vind omdat het echt een leuke winkel is met verschillende stylen.

goed geregeld

Het product wat ik wilde hebben was op voorraad en de pasvorm perfect. Het werd de volgende dag al bezorgd. Zeer tevreden.

zeer lief geholpen

mijn winkel

Het verliep allemaal soepel

Tevreden!!

Goede kwaliteit, snelle service, meedenken en vriendelijk personeel.

Goede service en snelle levering

Ben zeer tevreden met mijn aankoop

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl