Lieve mensen goede service ze helpen je goed

Vriendelijk, behulpzaam en snel!

Samen het product bekeken bij afhalen. Of alles in orde was. Bv

Prima !

Bestellen en ophalen in de winkel!

Snelle correcte afhandeling

In verband met de winkelsluiting door corona online besteld met afhalen in de winkel. Kreeg meteen een bevestiging en kon al heel snel de kleding ophalen in de winkel. Helaas was een jas te groot en deze kon bij de winkel weer ingeleverd worden voor retour. In de winkel passen en kopen blijft het prettigst maar dit is een goed alternatief.

Bestelling was netjes verzorgd. Click & Collect werkt goed!

Snel verzonden en prima ingepakt.

Snel verzonden en prima ingepakt. Sneller als verwacht in huis en zeer goed ingepakt.

Snelle levering! Leuke kleding

Heel erg goed

Tijdens corona goed geregeld netjes een telefoontje toen de artikelen binnen waren, en fijn geholpen bij het afhalen.

Wat een snelle levering!

Top, wat een snelle levering! Bedankt!

Snel

Keurig!

De jeans (met knopen als gulp) die zou in in de winkel nooit gekozen hebben. Die gaat dus retour! Dit had voorkomen kunnen worden als dit bij het artikel staat vermeld. Na wat zoeken op internet begreep ik overigens dat het vooral jongeren zijn die knopen als gulp prima vinden maar ouderen juist niet, omdat het meer zo goed lukt!

goede service

op tijd geleverd

the earrings arrived broken

I order earrings for christmas. Unfortunately when i opened the packet, the lock of one of the earring was broken. i send it to get a refund.

Slechte late bezorging

Het duurde heel lang voordat mijn pakketje verder verstuurd. Hetzelfde artikel hebben ze ook bij de wehkamp met dezelfde prijs. Volgende keer bestel ik daar weer. Heb ij het een dag later in huis ipv 1,5 week later.

Geweldig!

Broek besteld voor een aantrekkelijke prijs. Voordeliger aangeboden dan andere websites. Afhandeling van de bestelling ging makkelijk. De verzending was zeer snel. Broek zoals ik had verwacht van goede kwaliteit en de maat perfect. Zeer tevreden klant dus.

Het is prima gegaan

Snelle bezorging

Zelfs in deze corona tijd, uitstekend geholpen.

Ik wordt altijd zo goed geholpen, krijg goede adviezen. Aardig personeel.

Makkelijke website. Werkt soepel

Alles goed!

Snelle levering, mooi product.

De retourzending is snel en correct afgehandeld.

Makkelijk en correct

Prima service en pakket wordt snel bezorgd.

dodelijk , snel , verzorgd

Loopt niet zoals het hoort

Pakket niet gekregen via DHL. Duurde een week voordat ik wat hoorde Heb nog steeds mijn geld niet terug

Fijne winkel, online bestellen duurt wel ff

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl