Excellent

Snelle levering en fijne site !

Verzending nog steeds niet binnen

Jullie kunnen er waarschijnlijk niet veel aan doen maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. DHL heeft geen track en trace code gestuurd waardoor ik het pakket niet kon ophalen en nu weer retour is gegaan naar De Stone?

God

Was goed maar ik heb een bestelling v/a internet gedaan toen wilde ik met de creditcard betalen en dat ging niet toen heb ik maar gewoon betaald

Tevreden

Tevreden

Goed en vriendelijk geholpen

Makkelijk om te bestellen en in de winkel op te halen. Je kan daar dan passen,en eventueel daar laten,als het niet leuk staat

Maat van broek klopt niet

Maat van pme broek klopt niet met 5 andere was deze veel kleiner. Terug gestuurd naar 5 dagen nog geen geld retour!!geen bestelling meer hier ,teleurgesteld.

Snelle en goede service

snelle en goede service

nog niets ontvangen wel betaald

slecht besteld maar tot op heden niets ontvangen

Snel bezorgd

Snel bezorgd en wederom mooie kleding!

Duidelijke website, en snel ontvangen

Website is duidelijk. Ontvangst via de winkel is heel makkelijk. Duurt 3 dagen en weet je van te voren. Artikelen zijn van goede kwaliteit

Klant vriendelijk, denken mee en geven goed advies

Vriendelijk personeel,àlles netjes geregeld

snel en makkelijk besteld

mijn maat was niet meer in de winkel de verkoopster heeft het snel geregeld.

Super kleding!

Laast wéér een overhemd gekocht van rib. Kwam goed binnen én zag/ zit perfect bij passen. Nog even wachten met aantrekken, eerst een operatie!

Vriendelijk personeel en uitstekende service.

Goede ervaring

Service en personeel uitstekend.

Geweldige winkel

Je wordt altijd super leuk geholpen

Top service, zowel online als in de winkel

Regelmatig kom ik in de winkel en bestel ook online. Hele goede ervaringen en service!

Ontvangen

Ik heb nog steeds niets mogen ontvangen

Alles zoals het hoort

Snelle levering. Het zit past omschreven

Makkelijk online bestellen van interessante aanbiedingen

Zag via mail een kortingscode aanbieding op kort3 broeken van PME. Daar ik op vakantie was deze online besteld en laten bezorgen en later afgehaald in winkel winkelcentrum Sterrenburg. Vriendelijk geholpen door aardige dame welke uiterst behulpzaam en klantvriendelijk was.

Snelle levering en goed verpakt. Een berichtje wanneer het pakketje klaar ligt is beter nu worden vaste ophaal dagen en tijden gemeld. Maar vaak kun je je pakketje sneller ophalen in de winkel.

Fijne broeken. 1 broek terug gestuurd was te klein super snel mijn geld terug gekregen

Prima verlopen, van website tot thuisbezorgd

Op mijn gemak een jeansbroek uitgezocht die me aanstond, maat aangeklikt, gekocht en toen hij thuiskwam zat hij als gegoten, zeer blij mee

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl