Fijne winkel leuke merken

Super leuke kleren, ruime keuze van verschillende merken. In de opruiming leuke aanbiedingen.

uitstekend

uitstekend mailbericht. Pakket prima in ontvangst genomen bij de winkel.

Geleverd volgens afspraak, goede kwaliteit

Communicatie was prima. Producten was ook zoals verwacht. Alles netjes verpakt. Niets hoeven retourneren.

Prittige winkel.

Fijne winkel.

Wel duurde de verzending nu wat langer. Maar wat ik heb besteld is een prima product

Prima site, netjes verstuurd, duidelijke voorwaarden, mooie artikelen !

snel geleverd en in de winkel in Leerdam zeer goed personeel.

Ontzettend behulpzaam

Bij de winkel in Westfield Leidschendam zijn de medewerkers super lief en behulpzaam. Ik ben er nu meerdere keren geweest en de dames staan altijd met een grote glimlach voor je klaar. Ze hebben me ook geholpen online extra te bestellen en hadden alles zo geregeld. De medewerkers zijn heel vriendelijk en eerlijk in hun mening. Ik shop normaliter niet bij The Stone, maar ik neem vanwege het vriendelijke personeel nu altijd een kijkje daar.

helemaal tevreden

een aantal kledingstukken online besteld , netjes verpakt bezorgd en binnen 3 dagen. Bij een jurk ontbrak de ceintuur , even gebeld met de klantenservice, Carola was heel vriendelijk en ging haar best doen deze te zoeken en op te sturen. En zoals beloofd zat deze de volgende dag in de brievenbus. top geregeld. altijd leuke kleding en leuke meiden in de winkel ook, die je eerlijk advies geven. The Stone is mijn favoriete winkel.

Fijne service

Ik kocht kleding voor mijn dochter van 33 En heel fijn. Geholpen Ze dacht echt met me mee en gaf hoef advies zonder aan te dringen

Goede en snelle service

Goede ervaring prettig personeel

Grandioos

Perfect!

Kleding netjes verpakt, keurig afgeleverd. Erg blij mee

Erg tevreden met goede hulp

Tevreden met goed advies

Heel erg goed

Het gewenste product was binnen 3 dagen al binnen. Heel tevreden over service en personeelo

Vaak traag

Bezorging duurt na aankoop vaak trager dan bij andere bedrijven. Ook de trugbetaling na retour van het product laat lang op zich wachten. De producten zijn overigens van goede kwalireit en het personeel in de winkel is vriendelijk en behulpzaam.

Snel en netjes geleverd

Prima geholpen, aankoop ging vlot.

Alles naar wens

Vriendelijk geholpen

Moest besteld worden. Werd snel geleverd tot tevredenheid

Goede site, op tijd geleverd, goed verpakt

Doen wat je zegt.

Gewoon zoals het hoort. Klant besteld . Jullie melden dat de bestelling binnen is. Ik ga naar jullie toe. Ik krijg de bestelling .

Altijd goed

Bestellen , in de winkel laten bezorgen . Je krijgt een mail en een belletje als het klaarligt. En je haalt het op als het jou uitkomt ! Zo simpel is het. Passen in de winkel of thuis , ze doen nooit moeilijk . Je spaart ook nog voor een beetje korting.

Makkelijk bestellen met uitleg maten

Snelle levering. Aardig personeel. Positieve ervaring

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl