Prima , Goed geholpen door personeel

Prettig geholpen en online prima geleverd

Prettige winkel , en online duidelijk

Alles prima geregeld

Alleen fijne ervaringen

De klant is nog echt koning.

Heel Goed geholpen en bestelling was ook snel in de winkel.

Vriendelijke winkelmedewerkers

Ik had een broek besteld en die lag binnen een paar dagen in de winkel.

Mooie

Zeer snel leverbaar

Altijd goed

Of ik het nu retour doe of ik houd het item, het gaat altijd goed.

Fijne winkel

Altijd wel iets nieuws voor zowel man als vrouw.ziet er altijd goed verzorgd uit.Behulpzaam en vriendelijk personeel! Niks is teveel. Dan heb ik het over de winkel in Alphen aan den rijn.

Onnodig ingewikkeld

Een shirt was er niet in mijn maat maar wel ergens anders op voorraad. Om aan dat shirt te komen moet er, terwijl ik in een Stone filiaal ben, bij een ander filiaal een internetbestelling worden gedaan op mijn naam. Het shirt moet vooraf worden betaald en bij ongeschiktheid krijg ik geen geld terug maar een tegoedbon. Er zit iets klantonvriendelijks en iets ouderwets kruidenierderigs is. Het is dat ik het een mooi shirt vond maar eigenlijk had ik moeten bedanken met deze voorwaarden.

Alles zoals het hoort

Helaas was de blazer voor mij niet geschikt , maar verder geen probleem met retourneren en snel mijn geld terug .

Vriendelijk personeel

Je word goed geholpen door vriendelijk personeel! Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies en denken mee in eventuele oplossingen

Duidelijke site

Kon goed vinden wat ik zocht. Vlotjes besteld en ook duidelijk de keuze om het in de winkel op te halen wat bezorgkosten scheelt.

Vriendelijk en goed meedenken! Prima winkel

Super!!

Fijn, mijn favo kettinkje gescoord, dat my jewellery niet meer had, goed verpakt, snel geleverd, lage verzendkosten!

Een hele mooie collectie dames en heren kleding

Ik slaag altijd bij the stone. Goed en vriendelijk personeel, echt top!!

Super snelle levering!

Netjes ingepakt, en snel in huis . TOP

Goed gegaan

Snelle levering, goed verpakt

Bestelling duurde lang voordat deze geleverd werd

Duurde lang voordat mijn bestelling werd geleverd. Jammer dat pas na bellen een mail wordt verstuurd dat mijn bestelling nog wat aandacht nodig had. Had liever gezien dat er sneller wordt gereageerd wanneer artikelen niet direct leverbaar zijn en/of moet wacht op leveren van leverancier ( hier heb ik alle begrip voor) maar communiceer dit naar de klant.

Altijd goed

Hele fijne overzichtelijke site

Goed product levering wat langer

Levering duurt wat langer dan verwacht bijna week op moeten wachten waar denk ik 2-3 dagen toch wel haalbaar moet zijn.

Goede service!

Zo fijn als je online iets besteld hebt, je het in de winkel mag ruilen of terugbrengen! Top service

The Stone is gewoon waardeloos, maar Bol.com houdt deze waardeloze zaak blijkbaar overeind

Eigenlijk is 1 ster nog te veel voor dit bedrijf waar je nooit meer mee te maken wilt hebben. Wij balen dan ook dat wij niet eerst de reviews hebben gelezen over dit waardeloze bedrijf voor wij onze bestelling bij BOL.COM deden. Onze review schreven we in de hoop dat potentiële kopers onder het mom van ´een gewaarschuwd mens telt voor twee´ hier niet meer zullen kopen. Leest u vooral ook de slechte reviews op deze site en u zult begrijpen dat onze review niet op zichzelf staat. Onvoorstelbaar dat zo´n bedrijf ´partner van Bol.com´ kan en mag zijn! Het getoonde topje op de website zou 'GOUD' zijn, maar "GEEL' werd geleverd. Bol.com laat deze tent haar imago behoorlijk schaden, maar gaat zelf ook niet vrijuit. Wij denken dat The Stone alleen nog maar failliet hoeft te gaan, want daar vragen ze met deze gang van zaken gewoon om! Tip voor potentiële kopers: betaal met creditcard want u kunt als het op terugbetalen problemen verwachten en dan krijgt van uw creditcard uw betaling terug. Met BOL.COM samen slagen ze er wel in de betaling meteen af te schrijven, maar niet – om volgens de eigen retourregels vlot terug te betalen. Onze retour werd eerst door hen geannuleerd en uiteindelijk naar weer de tussenkomst van Bol.com pas na 19 dagen volledig afgewerkt.

Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd ,mooi verpakt en een vriendelijke dame aan de telefoon

Aardig personeel!

Het shirtje wat ik graag wilde helpen, was er niet in mijn maat. Personeel bestelde direct de juiste maat.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl