Laden reviews...
774 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de snelle levering en gemakkelijke retourneringen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, waardoor het winkelen aangenaam is. Veel reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreid assortiment, met betrouwbare online bestellingen en afhalen in de winkel. Af en toe zijn er meldingen van voorraadproblemen of vertraagde reacties, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Bestelling en verzending perfect.
15 January 2026
Karin
Duiven
Kom graag in deze winkel in Capelle aan den IJssel. Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een groot compliment naar deze winkel.
14 January 2026
Richard
Capelle aan den IJssel
Zowel in de Winkel (Maarssenbroek) als online. Uitstekende service leuke mensen in de winkel. Altijd behulpzaam.
14 January 2026
Christa Richel
Maarssen
13 January 2026
Magda
Schiedam
Op alle vlakken uitstekend. Prima levering, communicatie, product etc. Aanrader.
13 January 2026
Jan Gerrit
Heerenveen
Helaas paste hetgeen ik online besteld had niet en moest ik de broek terugbrengen bij de winkel in Leerdam. De service in deze winkel is altijd heel prettig! Ik word altijd professioneel en vriendelijk geholpen. Hulde aan dit verkoopteam van The Stone in Leerdam!
Lilian
Leerdam
Vlotte service, óók bij retourneren!
C.N.
Meppel
Vlotte procedure,ook de info.
Valentina Breur-Schabkun
Vlaardingen
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Eenvoudig te retourneren
Jole
Dordrecht
Mijn bestelling werd correct en op aangegeven datum geleverd, echter bij het retourneren van 1 artikel van mijn bestelling liep het mis. Ik heb alles correct gedaan zoals op de bon vermeld stond, toch kan mijn pakket niet afgeleverd worden op het adres van de meegeleverde sticker.
Marie-Claire
Heusden-Zolder
Personeel niet vriendelijk, hebben geen oog voor de klant. Kan door meerdere personeels leden geen gedag vanaf. Broek en trui gekocht er wordt niet geholpen of gevraagd of het lukt, ja als jexwit afrekenen
10 January 2026
Pauline
Lisse
Een bestelling gedaan en betaald, maar blijken dit helemaal niet op voorraad te hebben. Hoor verder ook niets en moet er zelf achteraan
9 January 2026
Li
Berkel en rodenrijs
Slecht bereikbaar en reageren niet op mails en whatsapp, na een paar weken nog geen oplossing.
8 January 2026
Lindsey
Sint philipsland
Beste Lindsey,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen. We hebben het voor je nagekeken en zien dat er inmiddels via de mail contact is geweest en we tot een passende oplossing zijn gekomen.
Mocht je verder nog vragen hebben, zijn we telefonisch bereikbaar op 085-7731123 of via [email protected]
Snelle levering en bij retour ook netjes geld terug! Top!
Anja
Kerkrade
Klantvriendelijk, goede service
Frank hendriks
Driel
Door de sneeuw gekomen omdat mijn jas klaar zou liggen, eenmaal aangekomen was dit niet het geval. Onvriendelijke medewerker die even aangaf dat zij daar ook niks aan kon doen!! Mijn telefoon nummer werd genoteerd want hij zou maandag binnen komen en dan zouden ze me bellen, ik heb gister zelf maar gebeld want had niks gehoord en ja mijn jas was in de winkel en ik kon m ophalen.. dus vandaag glijden we nogmaals naar de winkel om m’n bestelling op te halen.. wat een service zeg..
laura
Vlijmen
Geweldig mooie merken. Snelle levering Mooie aanbiedingen
6 January 2026
John
Wijhe
Fijn dat je ook nog in de winkel alsnog kunt passen
6 January 2026
Roland
Den Bosch
Een PME Jas besteld online. Keuze in de winkel ophalen kwam mij heel goed uit na een aantal werkdagen kreeg ik het bericht om het af te halen.
5 January 2026
Ricardo
Den haag
Ik ben zeer goed geholpen zowel bij de bestelling als bij de ontvangst.
5 January 2026
Jo ten Damme
Epe
Jas van PME besteld. Deze bestelling verliep vlot, alleen hoe de jas verpakt was, viel me ontzettend tegen. Jas was onbeschermd in een te krappe doos gedaan , waardoor vele kreukels. Jammer , anders was het 5 sterren waard geweest.
2 January 2026
Snertjong
Wageningen
Zelfs kort voor kerst besteld en dan nog voor kerst binnen! Super fijn en blij mee
1 January 2026
Natasja
Heino
Had heel vlug mijn bestelling die ik in de winkel op kon halen
1 January 2026
Annie
Maassluis
Leuke collectie, goede prijzen en prima service
31 December 2025
Marlies Goldenberg
LISSE
Prima service, goed geholpen.
30 December 2025
I
Dordrecht
Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl
Lagosweg 19
2622 CZ Delft