Toppie

Fijne winkel

Als ik wat bestel of in de winkel koop, altijd goed geholpen en vriendelijk personeel

Vriendelijke mensen

Leuk geholpen en zeer tevreden

Heel erg goed

3 korte broeken besteld, binnen de gestelde termijn geleverd, had nog een mail gestuurd, omdat ik het pakketje op het vakantie adres heb laten afleveren, en ik zeker wilde weten of of dit goed zou gaan, een nette reactie op de mail gehad.

Prettig, goede prijs

Redelijk snelle verzending, vriendelijk personeel in de winkel. Goede prijs

Super !

Goed !

Ik heb mijn artikelen nog niet ontvangen

Nog niets gezien

Helaas geen retourbon bij mijn pakket dus maar naar de winkel. Daar voortreffelijk geholpen.

Toppers

Gezelig personeel geeft je advies toppers

Mijn ervaring met de online bestelling verliep wisselend

Mijn bestelling kwam niet omdat er kennelijk een retour sticker op pakje zat. Na opnieuw betaald en besteld te hebben kwam het pakje heel snel dus prima!

Prima, mooie kleding, levering goed, retourneren ook snel.

Tevreden

Gekregen was er besteld was. Correcte leveringen (,jammer ook retourneren) Die ook correct teruggestort zijn .

Gewoon top snel geleverd

2 x al een jeans besteld voor een hele leuke prijs Snel geleverd Retour gaat ook makkelijk

Snelle levering Prima geregeld

Was eerder bezocht dan ik had verwacht, en in goeie staat geleverd. Erg tevreden mee

Prima, zoeken op website, bestellen, betalen!

Vaker wat besteld. Je kan op plaatje helaas stof en hoe het zit niet beoordelen. Vind het altijd jammer als het dan tegenvalt en je moet het weer terug sturen. Maar ook dat gaat makkelijk. Mooie kleding!

Goed geholpen

Fijne winkel in Nootdorp. Ik word er altijd goed geholpen. Zeer tevreden met mijn nieuwe outfits.

Volgens afspraak

Soepel

Artikelen werden snel geleverd en bij retourneerde het geld snel teruggestort.

Goed.

Mooie aanbieding. Goede en vlotte afhandeling van de bestelling.

Ik heb al meerdere keren hier iets besteld en ben zeer tevreden met mijn bestellingen.

Slecht dat je geen geld terug krijgt in de sale

Product te groot, geen geld terug omdat het sale is, vind ik niet klantvriendelijk

Goede producten fijne pasvorm mooi materiaal. In de winkel opgehaald vriendelijk personeel top.

Keurig geleverd, goed gehandeld

Op tijd geleverd en goed afgehandeld na retourzending

Heel goed geregeld in korte tijd… Goed op de hoogte gehouden

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl