Xxx

Xxxx

Verwachtingen komen gedeeltelijk uit. Kwaliteit truitjes een keer wassen erg slap en losse boord. Jammer

Altijd goede service

Ik heb al een aantal keer wat kleding gekocht bij The Stone en ik word altijd vriendelijk geholpen, ook hebben ze bijna altijd wel die broek of T-shirt die ik online gezien heb en mocht ie er niet zijn in de winkel dan bestel ik het online en dat word ook netjes geleverd

Het gaat altijd goed ook met het ophalen in de winkel en personeel in Capelle ad IJssel wc de Koperwiek is altijd aardig en behulpzaam. Hele aardige meiden.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering en eventuele retourzending snel geregeld en retour betaald. Fijne winkel!

Perfecte service

The Stone altijd perfecte service, goede en mooie producten

Prima shirt en levering!

Mooi shirt en prima levering

Onaardige medewerker heeft me extra laten betalen

Medewerker was niet heel vriendelijk. Niks in de maten M en S op voorraad. Ze hielp me met het bestellen online. Maar toen ik aangaf het in de winkel te passen, was het, ja ik heb nu al gezegd thuisbezorgd. Is 2 euro duurder. Het was niet zo onvriendelijk dat ik er een klacht over zou indienen, maar nu u het mij vraagt, vond ik het niet geweldig. Ik begrijp wel waarom steeds meer fysieke winkels failliet gaan.

Perfecte webshop voor ons.!

Wij altijd leuk inkopen doen bij The Stone. Merkkleding vaak net iets goedkoper. Zeer snelle services Vriendelijke mailtjes en vaak netjes opgelost. Dikke 10 voor ons..! Bvd. Jaap

Vriendelijk en snel

Zeer vriendelijk en snel werd ik geholpen, ben zeer tevreden.

goede winkel

helaas is het produkt in China gemaakt (ZOSO) en dat vind ik minder goed, maar met een aanpassing komt het wel goed

Vlotte service

Aankoop en verzending is snel. Terugbetaling van niet weerhouden goederen ook zeer snel en vlot. Ik kan de shop warm aanbevelen.

Heel klantvriendelijk en kennis van de kleding is prima.

Prima winkel

Ik word altijd fantastisch geholpen door het team op de Lange Voort Oegstgeest

The Stone: steengoed

Geweldig aanbod van kledingmerken. Snelle toezending van bestellingen.

Goed en snel geregeld

Je wordt geweldig geholpen

Meiden zijn erg vriendelijk en heel hulpvaardig Als je ze iets vraagt bijvoorbeeld wat staat hier boven komen ze met hele goede tips Zit je maat er niet bij geen probleem ze kijken gelijk en als de maat er is dan is het meteen besteld super

Leuke winkel! Leuke merken! Behulpzame medewerkers!

Ik ga graag naar de stone! Altijd leuke merken en de medewerkers helpen mij altijd heel goed, zoeken met mij mee en geven goede adviezen! Fijne winkel!

Duidelijke site, volgende dag in huis

Kan niet beter!

Behulpzaam en meedenkend

De dames in de winkel in WC Leidse Rijn hebben mij goed geholpen, van advies voorzien en meegedacht. Ik ga er graag heen!

Hele fijne winkel

Ik wordt steeds heel fijn geholpen, zeer vriendelijk personeel, ik voel me op m'n gemak, en kom er graag!

Snelle en goede bezorging

De eerste keer laten bezorgen. Alles was uitstekend

leuke kleding snelle levering

Inmiddels een paar keer besteld. Leuke kleding en levering is vlot.

geen ophaal bericht ontvangen

Online bestellen is gemakkelijk maar jammer dat je geen mail krijgt als je pakket klaar ligt in de door jou gekozen winkel.

Super goed

Vriendelijke medewerkers super fijn geholpen

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl