Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd ,mooi verpakt en een vriendelijke dame aan de telefoon

Aardig personeel!

Het shirtje wat ik graag wilde helpen, was er niet in mijn maat. Personeel bestelde direct de juiste maat.

Precis zoals OThe Stone beloofd

Correct

Bestelling geplaatst en een paar dagen erna opgehaald bij the stone

Zeer goede zaak met verkoopsters die weten wat je staat

Niets hoor

assortiment is byzonder groot

xxx

Via de winkel besteld en ook daar opgehaald, prima geregeld!

Makkelijk en snel bestellen

Makkelijk en snel bestellen en thuis laten bezorgen of in je favoriete winkel zodat je het kunt passen meteen.

Zoals hierboven

Fijne winkel

Fijne winkel met kwalitatieve kleding en vriendelijk personeel. Enig minpuntje, ik vind de verzending langzaam ook als je het ophaalt in een winkel.

Geen goede update

Het bestellen gaat prima, maar zo gauw ik het in de winkel laat bezorgen, hoor ik niet wanneer het binnen is. Dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Ik moet zelf bellen of er heen om te vragen of mijn kleding inmiddels binnen is.

Uitstekende webshop

Voorraad klopt, snelle levering en je wordt per email op de hoogte gehouden waar je bestelling is.

super blij en verrast, mijn nieuwe favoriete kledingwinkel gevonden

Heerlijk frisse winkel met perfect personeel. Uitgebreide collectie. Door de positieve en actieve aanpak van de dames heb ik mijn slag kunnen slaan. Ik was verbaasd dat The Stone zoveel winkels heeft. Als je binnenkomt, lijkt het net of je een unieke winkel binnen stapt, waar de eigenaar aanwezig is.

Fijne zaak

Prettig geholpen, redelijke prijzen.

De dames in Vlaardingen zijn geweldig ze helpen je hartstikke leuk en staan altijd voor je klaar met goede raad en op zijn tijd een gezellig babbeltje.

Super leuke jurken snel geleverd

Voor het eerst gekocht hier maar super snel geleverd en leuke jurken prijs kwaliteit

Erg prettig.

Paar x via chat gecommuniceerd. Was zeer snel en vriendelijk. Probleem werd snel opgelost.

Goede en snelle verzending naar een filiaal in de buurt

Probleemloos en snel

Vriendelijk en behulpzaam geholpen!

Lief personeel die met je meedenken

Wat ik zocht gevonden

Proces verliep goed vanaf moment van bestellen tot en met afhalen in de winkel. Fijn dat het ook mogelijk is een bestelling te plaatsen zonder dat je verplicht bent een account aan te maken. Bij nagenoeg alle andere webwinkels is het helaas anders.

Snellen correcte service

Online een jeans besteld. Deze binnen 2 dagen ontvangen. Broek was net zo mooi als op de site

Super personeel en mooi product

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl