Snelle en goede bezorging

De eerste keer laten bezorgen. Alles was uitstekend

leuke kleding snelle levering

Inmiddels een paar keer besteld. Leuke kleding en levering is vlot.

geen ophaal bericht ontvangen

Online bestellen is gemakkelijk maar jammer dat je geen mail krijgt als je pakket klaar ligt in de door jou gekozen winkel.

Super goed

Vriendelijke medewerkers super fijn geholpen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Altijd goede service

Fijne service

Fijne service

Goed geholpen

Nvt

Slecht

Werkt echt niet. Jammer.

Snel en correct weer geleverd. Mijn man is weer erg blij!

Bestelling makkelijk geplaatst. Snel geleverd. Retourneren eenvoudig en snel afgehandeld.

Uitstekende service!

Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, netjes gebeld als het klaarligt en super fijn geholpen!

Fijn personeel en ruime sortering.

Geleverd volgens afspraak

Ik ha een PME jas besteld. Keurig op tijd in de winkel geleverd. Prima

Goede service en mooie kleding!

Ik ben super goed geholpen in de winkel in Berkel en Rodenrijs en dit zorgt ervoor dat ik in het vervolg vaker bij The Stone zal winkelen.

Slechte service

Mijn vriend heeft in de winkel in Zwijndrecht (NL) een broek gepast waar een vlek op zat , De vlek zat op z’n rechterbeen onderin. De verkoopster heeft een nieuwe broek besteld via de website , toen de broek binnen kwam in de winkel en mijn vriend hem uit de verpakking haalde zat er een vlek op en heel vreemd maar hij zat precies op dezelfde plek ?!?! Mijn vriend gaf dit aan bij de verkoopster en dat hij dit wel heel toevallig vond! De reactie en gezichtsuitdrukking van de verkoopster zei hem genoeg. Hij heeft zijn geld teruggevraagd en heeft de broek bij een concurrent gekocht

Mooi aanbod, leuke kleding, goede prijs, vriendelijk personeel.

Prima winkelen in de winkel en ook online. Vooral het laten bezorgen in de winkel, even passen en dan of retour of meenemen. Ik woon in Zeeland en daar hebben ze helaas geen winkel. Daarom is het voor mij heel fijn om oude gekochte kleding daar te laten bezorgen en meteen te passen. Allemaal ok !!

Netjes optijd en retour ook goed verwerkt

Leuke winkel in Amersfoort (Emiclaer). Leuk en vriendelijk personeel.

Fantastisch!

Wederom heel hartelijk bedankt voor de goede en vriendelijke service van de winkel in Leerdam! Veel succes met verkopen en tot ziens! Hartelijke groeten en een prettige dag!

Behulpzaam personeel

Super fijn geholpen ,er werd gelijk een bestelling geplaatst . De volgende dag werd ik al gebeld u bestelling is binnen ,super service.

Koop er vaak .

Mijn favoriete winkel!

What you see is what you get

Leuke merken, duidelijk omschreven, goed verpakt en snelle levering. Het bedrijf geeft een betrouwbare indruk omdat er ook fysieke winkels zijn. Heb nl. wel eens een slechte ervaring gehad met alleen maar een webwinkel.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl