Keurig geholpen. Ga zo door!!

Geweldige service!

Fijne medewerkers die meedenken en flexibel zijn. Leuke collectie voor dames en heren.

lang wachten

Mijn vest in de winkel besteld op de ene dinsdag en pas 1 week later kon ik mijn bestelling ophalen in de winkel. Jammer, dat moet sneller kunnen naar mijn idee.

Snel geleverd en past super en zit heel lekker !

Top geleverd

Online een blouse besteld die keurig in de winkel is afgeleverd! Ik ben er blij mee!

Ik vind de levertijd erg lang. 3 tot 4 dagen is te lang

In de winkel besteld omdat ze mijn maat niet meer hadden maar dan 3 tot 4 dagen moeten wachten is echt wel een minpunt

Prima, komen na wat ze afspreken.

Goede snelle service

Super aardig en behulpzaam personeel bij the Stone in Presikhaaf.

Lees hierboven

Behulpzaam staat bovenaan!

Het personeel doet altijd alle moeiten om jou wens te vervullen.

Mooie kleding

Mooie kleding

Alles goed!

Alles goed!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen

Snel vriendelijk en service gericht. Fantastisch

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Vriendelijke medewerker!

Vriendelijk, behulpzaam, mooie collectie

Goede webshop,mooie artikelen.

Duidelijke en gemakkelijke website. Ben blij met mijn broek en blouse,goede kwaliteit.

Positief

Nette behandeling en snelle levering

Prettige winkel om online te shoppen o

Verkopen goede merken, voor zowel jongeren als oudere jongeren. Altijd snelle levering.

Kwaliteit kleding en service

In de winkel wordt je goed geholpen, online bestemmingen verkopen vlekkeloos. Retour proces ook volop naar mijn wens. Heel klein verbeterpuntje zou zijn om de mogelijkheid om de nieuwsbrief te doseren qua frequentie

Klantvriendelijke meiden die alles voor je regelen

Diverse merken

Altijd volop keuze en snelle levering

Vriendelijke mensen.

Makkelijk snel bestellen,

de broek past prima en ziet er uit, zoals verwacht

Het 1e bestel proces was met hulp van klantenservice goed doorlopen. En afhalen in de winkel makkelijk

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl