Goede service en fijn personeel

Geweldige en eerlijke service

Je wordt fijn geholpen, personeel is niet opdringerig en zeggen eerlijk als iets niet bij je past. Zelfs een keer gehad dat personeel het laatste stuk kleding droeg in mijn maat, geen probleem, personeel kleed zich om en ik kon het gewenste kledingstuk passen en meenemen.

Bestelling snel geleverd

Prima kleding

Goede en duidelijke site Mooie merkkleding voor een goede prijs en ook heel goed en netjes verstuurd

Gaat allemaal prima alleen ben ik van mening dat de verzend duur behoorlijk lang is . Verder prima

Snelle service, mooi pak

Snelle be zo opging, keurig verpakt en mooi pak

Gewoon een fijne winkel met fijn personeel!

Niks is teveel voor de meiden. Hulp wanneer er om gevraagd wordt, fijn assortiment. Gewoon ideaal zo ‘n winkel in ons dorp!

Top producten

Heb vertrouwen in Stone

Snelle levering, terugsturen via de winkel prima geregeld met direct geld terugstorting op de rekening.

Vriendelijk personeel

Makkelijk bestellen en afhalen

Makkelijk bestellen en afhalen en retour als het niet past

Goede service en goed personeel

De medewerkers zijn er voor jou en helpen je op een vriendelijke manier. Je bent er geen nummer

Alles naar wens

Nooit geen probleem met bestellen en afleveren

Bezorging door DHL beneden alle peil.

Berichtgeving "The Stone" prima en snelle verzending, maar na dit laatste begonnen de ergernissen: DHL: In eerste instantie bericht ontvangen dat ze ons niet thuis troffen; Volgende dag zelfde bericht. Beide keren waren we binnen het gegeven tijdslot (En achteraf de opgegeven exacte tijd) gewoon thuis en geen DHL-bus gezien en geen deurbel die is gegaan. Naar onze mening is de bezorger gewoon te beroerd geweest om ter plekke te komen! Uiteindelijk na drie dagen dus maar gekozen voor een DHL-afhaalpunt. Als jullie samenwerking met DHL voortzetten is dit voor ons de laatste bestelling geweest.

Item retour gestuurd en geen geld ontvangen

Het verkeerde item ontvangen. Het item retour gestuurd met het probleem erbij vermeld. Ze sturen het item terug naar mij en ik krijg geen geld terug en ik moet ook nog eens de kosten van het retourlabel zelf betalen wil ik het item teruggestuurd krijgen. Belachelijk!

THE STONE IS OK, helaas de vervoerder, DHL, niet.

Mooi goed aanbod aan kleding echter bezorging via DHL loopt niet lekker. Op 08 maart kleding besteld, nog niets ontvangen. DHL gecontact, deze zegt dat de verzender (The Stone) een klacht moet indienen en om een onderzoek moet veagen. Voorlopig moet ik geduld hebben.

Fantastisch!

Snelle levering. Producten zoals omschreven! Handige maathulp op de website!

Aardig personeel

Super aardig personeel en goed geholpen!

Goede service en vriendelijk personeel

Personeel is erg vriendelijk en je wordt goed geholpen. Bestelling verloopt soepel en wordt goed afgehandeld.

Fijne shop

In de winkel een broek besteld die in de winkel niet meer verkrijgbaar was. Deze is snel bezorgd. Prima service.

Bestellen met n paar dagen in huis.je krijt n mail waneer het bezorgd wordt.allemaal goed geregeld.

Tijd tussen bestellen en ophalen is relatief lang

Snel en correct

Voor het eerst begin maart online besteld en alles verliep tot nu vlot en correct. Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail over de verzending en ben beniewd naar de afwerking van een retourzending. Ook fijn dat je het artikel in dichtstbijzijnde winkel kan ophalen en retourneren.

Goed geslaagd!!! Bestellen verliep snel en conform hetgeen op de site vermeld was. Ik had 2 maten van een product besteld. Ook de retourzending verliep prima en snel. Dus Super :)

Makkelijk te bestellen en prima aflevering

Netjes en goed

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl