Behulpzaam personeel

Super fijn geholpen ,er werd gelijk een bestelling geplaatst . De volgende dag werd ik al gebeld u bestelling is binnen ,super service.

Koop er vaak .

Mijn favoriete winkel!

What you see is what you get

Leuke merken, duidelijk omschreven, goed verpakt en snelle levering. Het bedrijf geeft een betrouwbare indruk omdat er ook fysieke winkels zijn. Heb nl. wel eens een slechte ervaring gehad met alleen maar een webwinkel.

Snel en correct

Online besteld, afhalen in de winkel. Niet moeilijk hoeven doen met thuis blijven. Dag er op was het af te halen. Keurige controle of ik het echt was.

Top geregeld

Alles lekker duidelijk en snel.

Mooie winkel, veel keuze

Mooie grote winkel. Vriendelijk personeel en ben goed geholpen.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Goede service en duidelijk

Top levering.

Mijn laatste Online & Shop order worden zeer snel geleverd naar de shop van mijn keuze.

Snelle levering duidelijke track en trace en blij met mijn aankoop.

Snel

Keurig aangegeven wanneer mijn maat weer aanwezig was zodat ik alsnog mijn broek kon bestellen

Een tevreden klant.

Keurige behandeling in het filiaal In Maarssenbroek en snelle toezending vanuit de hoofdvestiging.

Goed geregeld, snelle service

Fijne winkel in Spijkenisse

Prettige winkel ervaring Vriendelijk personeel

Snelle en prima levering.

Ze hadden de maat niet in de winkel dus de verkoopster bood aan via internet te bestellen. Voor 1,99 werd de broek twee dagen later netjes thuis afgeleverd.

Geholpen door super lieve, vrolijke en behulpzame meiden. Kijken en denken mee bij het passen, helpen zoeken naar juiste maten, pakken wat je nodig hebt en hangen terug wat niet past, oplossingsgericht en erg vriendelijk. Een item bestellen en een ander item retourneren ging ook erg makkelijk.

Klantvriendelijk

Was korting, gebeld en het verschil is gewoon terug gestort.. top

Altijd fijn shoppen

Altijd fijn shoppen, zowel online als in de winkel

Prima !

Bestellen online gaat heel goed Fijne online shop En fijne winkels alleen jammer dat er in de paskamers geen eigen spiegels hangen dan zou het uitstekend zijn . Niet iedereen wil openbaar zijn outfit checken

Waarom eerst betalen voordat andere maat besteld wordt?

Gevraagde maat niet voorradig….kan gebeuren…. Maar er moet eerst betaald worden voordat de andere maat bij een ander filiaal of magazijn besteld wordt??? Vreemde gang van zaken

Zeer goede ervaring, vriendelijk en altijd fijn geholpen

Hele fijne winkel.

Zoals het hoort

In de winkel was het artikel niet op voorraad besteld via de zuil. netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en daarna opgehaald in de winkel.

Goede snelle service

Online makkelijk bestellen en snelle levering. In de winkel (Dordrecht, Sterrenburg) heel leuk en vriendelijk personeel, zeer goede service.

Zeer klantvriendelijke dames in dordrecht

De dames ware behulpzaam, oplissingsgericht en erg klantvriendelijkheid en gezellig. Leukteam daar op woensdag.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl