Pluspunten

Prima producten en als je een vraag hebt wordt deze snel beantwoord.

Pluspunten

alles netje sop tijd geleverd. mooie producten.

handleiding op papier erbij voor het timmerwerk.

Pluspunten

Zeer vlotte levering

Pluspunten

informele sfeer gepaard aan professionele afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, degelijke producten, goede online begeleiding! Ik volg de website al een paar jaar en heb eerst een goedkope moestuinbak van wilgentenen, een canvas binnenzak en worteldoek gebruikt. Het m2 moestuinieren bevalt goed, dus nu aan de slag met een echte bak die heel veel jaren meegaat!

Als je een moestuinbak én een klimrek tegelijk bestelt, boor dan meteen de gaten voor het monteren van het klimrek voor. Voor de rest is alles voorbereid en heb je alleen een inbussleutel nodig. Dat is top en zo zou het klimrek ook gemonteerd moeten kunnen worden! Nu moet iedereen die een klimrek bestelt, een houtboor van 9 mm kopen, wat volgens de winkel een hele incourante maat is. Die boor zal ik waarschijnlijk nooit meer gebruiken, dus een zonde van het geld en het metaal.

Pluspunten

Snelle reactie, dus tot in toe geen slechte eravaring.

Ga vooral zo door,

Pluspunten

Laagdrempelig, goede begeleiding, geweldige app die voor iedereen haalbaar is!

Ben nog geen punten tegen gekomen voor verbetering.

Pluspunten

Snelle levering, goede tips. Tof, tof, tof

Pluspunten

Simpel, overzichtelijk en intuitief. Geweldige app!

Pluspunten

Mooie producten. Goed bereikbare klantenservice (Robbin). Levering van 20 zakken MM grond verliep perfect.

Pluspunten

Erg leuk tuinieren zo. Spullen waren prima in orde en snel ontvangen na bestelling. Erg leuk dat jullie zo vlot antwoordden toen ik een vraag stelde via internet. Voelt allemaal erg 'vertrouwd' en laagdrempelig zo, voor een bedrijf op afstand.

Pluspunten

Goede informatie. Uitstekende service. Snelle levering. Prima product.

Pluspunten

Snelle levering goede antwoorden

Pluspunten

Goede levering, duidelijke beschrijvingen, superapp en grappige blogs, video's. Aan alles is gedacht.

Nog niet tegengekomen

Pluspunten

Nieuw zakje zaden gekregen toen (nieuwe) zaden niet ontkiemden

Pluspunten

Snel en fijn geregeld!

Pluspunten

Het was heel leuk om de makkelijke moestuin te ontvangen. We hebben er een hele zaterdag aan besteed. Het in elkaar zetten van de bak op poten, het nadenken over wat er allemaal in kwam en het lezen van Jelle's tuinschrift. Ook het installeren van de app waarmee je dagelijks ziet wat je moet doen, maakt dat het een totaal concept is. Zit goed in elkaar. Mijn dochter is niet zo'n lezer, maar pakt nu regelmatig het boek erbij en kijkt dagelijks op de app, wat we moeten doen. We hebben hem nu twee weken en de eerste plantjes zijn al goed aan het groeien.

Het boek en de app lopen niet altijd synchroon. Ook was het in elkaar zetten van de moestuin iets moeilijker dan verwacht, met name door het klimrek dat wij erop moesten monteren met boortje 9. Het hout was ook iets scheef, maar dat kwam toch goed bij het monteren van de laatste plank.

Pluspunten

Goede service, en een sterk concept! Alles klopt en past bij elkaar. Het is voor iedereen te begrijpen, een echte makkelijke moestuin dus! De app is ook echt een aanrader :)

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling en op problemen en zeer goede afwikkeling.

In het verzendtraject ging het e.e.a. fout misschien daar nog eens kritisch naar (laten) kijken

Pluspunten

duidelijke uitleg met voorbeelden.

niet alle groente staan er nog in.

Pluspunten

Leuk concept om samen met je kinderen te doen. Alles werkt samen zoals het hoort.

Er waren wat zaken in de app omslachtig. Ik weet niet meer precies wat - ik herinner me dat ik net moest doen of ik een stap gedaan had om achter bepaalde informatie te komen. Maar dat is geen groot probleem.

Pluspunten

Mooi, vrolijk milieu vriendelijk bedrijf. Snel en efficiënt. Mooi initiatief dat de mix in de buurt te koop is.

Ga zo door !

De Streekweg 24