Pluspunten

Ik kan niet anders dan lovend zijn. Ik ben vorig jaar begonnen met de bakken, het boek en mix van Jelle in onze volkstuin. Dit jaar ook de zaden en app en dus is de verzameling nu compleet. De app is tegen mijn verwachting in echt super. Ik heb nog geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Leuk, mooi vormgegeven, toegankelijk, no nonsens en goed over nagedacht. Ik doe elke dag braaf wat Jelle zegt en mijn plantjes varen er wel bij ;) Even de rucola uitdunnen en als antwoord op de vragende blik van de buurvrouw heb ik steevast “moet van Jelle!” Ik ben fan!

Pluspunten

Leuke app. De to do punten stimuleren om met je groentetuin bezig te zijn. De groei van groentes natuurlijk nog meer. Ik heb géén verstand van de verbouw van groentes maar tot nu toe gaat het prima :-). Kan niet wachten tot de eerste oogst.

Pluspunten

Prachtige manier van communiceren

Pluspunten

Duidelijke site, vlotte levering en ik ben heel enthousiast over de MM app!

Pluspunten

Duidelijk, toegankelijk, enthousiasmerend

Pluspunten

Prachtig! Ik heb veel aan de app, maar ook aan het boek waar veel nuttige extra info in staat. Aanstekelijk enthousiast en wat fijn dat jullie gewoon bereikbaar zijn. Heel prettig, en super handige tips. Waar vind je dat nog, in deze op verdienmodel gerichte wereld... Ik heb al zaailingen verspeend en ben ze nu aan het afharden, ze mogen steeds een beetje langer buiten eh... groeien. Ik ben om!

Ik begrijp het wel, maar toch een beetje jammer dat de vorm van de moestuin eigenlijk alleen volgens vaste vormen in de app past.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten. Tot nog toe heb ik veel plezier van mijn aankoop.

Pluspunten

Een heel leuk concept. Alles wordt goed uitgelegd in het boek en de app is heel leuk.

Jammer dat er geen bakken van 60x90 zijn op poten en in de luxe uitvoering.

Pluspunten

Beantwoord snel je vragen. App erg gebruikersvriendelijk. Op site handige tips. Enthousiaste vriendelijke medewerkers

Heb al tip gegeven voor app, maar ze vragem al zelf om verbeterpunten over nieuwe versie door te geven.

Pluspunten

Goede service. Leuk en mooi product. Leuk om de nieuwsbrieven te ontvangen en de filmpjes die erbij horen.Ik moet even wachten of hetgeen ik gezaaid heb ook lekker smaakt.;-) De app vind ik een zeer goede hulpmiddel. Verder vind ik Jelle een leuke knul en enthousiaste knul die deze kennis wilt delen. Ik zou zeggen ga zo door.

Af en toe loopt de app vast. Niet alles staat nog in de app. Bijv. bieten. Maar gelukkig kan ik info vinden op de website en via de nieuwsbrieven.

Pluspunten

Erg mooi concept wat Jelle heeft neergezet om de drempel voor een moestuin de verlagen. Ik ben nu 3 weken bezig met het starterspakket en het geeft onwijs veel voldoening om de 'groene sprietjes' omhoog te zien komen. Het werkt makkelijk met de app, erg leuk om te doen!

Pluspunten

Leuke producten en samen met de app beleef ik veel plezier aan mijn eerste weken makkelijke moestuin.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt en ook al diverse vriendelijke behulpzame chauffeurs van Transmission meegemaakt. Ook prettige communicatie met 'team makkelijke moestuin' :-)

Pluspunten

Top! Jelle en zijn team maken de moestuin inderdaad gemakkelijk. En leuk ook nog eens. :-)

Pluspunten

Totaalpakket waarmee je direct aan de slag kan, voorzien van een duidelijk stappenplan en met een goede opvolging (via de mailing). Laagdrempelig en heel uitnodigend.

Ik mis een zoekfunctie op de site (heb deze in ieder geval niet kunnen vinden). Dat vind ik wel echt een gemis.

Pluspunten

Snelle levering, tot nu toe alle zaden uitgekomen! Nog niet alles kunnen zaaien.

Pluspunten

Super! Het lijkt erop dat ik dit keer ook echt plantjes tot leven kan wekken!

Makkelijkere contactpunten voor specifieke vragen

Pluspunten

Mooi degelijk product en prima concept met ondersteunende app. Leuk om te zien hoe mijn kinderen de MM beheren.

1. Geef in de pakbon aan waar de gebruikershandleiding verstopt zit. Ik had de bak al praktisch klaar toen ik de in de rol worteldoek de installatieinstructie ontdekte. 2. De MM wordt bij ons door meerdere mensen bijgehouden. Nu hebben 3 mensen de MM App op de telefoon en moeten we elkaar op de hoogte houden van de acties die gedaan zijn. Het zou perfect zijn als dit MM dit centraal bij zou houden en de MM Apps zo automatisch gesynchroniseerd kunnen worden.

Pluspunten

Goeie service aardige mensen

Pluspunten

Veel leuke tips op de website en via mail. Producten zijn prima en keurig op tijd geleverd.

Ik zit alleen nu met een loeizware pallet. Geen idee hoe ik die kwijtraak.

Pluspunten

pakket zeer compleet met duidelijke en kloppende gebruiksaanwijzing. Ik beleef veel plezier aan de app. Toon website leuk en veel gratis informatie

De bak werd twee dagen te laat afgeleverd zonder nadere mails van de bezorger

Pluspunten

Goed verpakt en geleverd, goede kwaliteit en communicatie om bestelling heen. Leuke spontane manier van communicatie

Helaas een beschadigde plank ontvangen van de moestuinbak. Deze hebben we zelf maar gemaakt omdat we geen zin hadden om te wachten. Kwaliteitscontrole kan dus beter

De Streekweg 24

9956 PS Den andel