Pluspunten

Snelle service, makkelijke app

Mogelijkheid om zaadjes eerder in de app te planten.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke instructies. Zeer inspirerend en innovatief!

Pluspunten

keurig afgeleverd volgens afspraak. prima verpakt. instructies makkelijk te volgen... alhoewel vieze vingers op een telefoonscherm... :-) en nu maar afwachten wat het gaat worden...

Pluspunten

Goed totaalpakket van het boek, de moestuinspullen en de app!!

De planken van de bak iets beter op elkaar laten aansluiten. We moesten wat bijzagen en rommelen om de geboorde gaten en de schroefgaten goed op elkaar te laten sluiten.

Pluspunten

De pure communicatie, enthousiasme, eerlijkheid en kennis van deze jonge mensen, is hartverwarmend!

geen

Pluspunten

Stap voor stap uitleg via de app

geen

Pluspunten

Goede snelle service.

Pluspunten

Het boek is erg duidelijk en pluspunt is de losse zaaikalender. Via verschillende kanalen informatie te winnen zoals youtube, website, boek.

Prijzig Zaaikalender bij het boek is gewoon een papiertje. Tip: plastificeer de zaaikalender.

Pluspunten

Goede informatie via app, gratis! Overzichtelijk boek, geen must wel handig om snel info te vinden. Openstaand voor feedback. Team MM jullie hebben aan zoveel gedacht, super knap. Dus echt petje af!!

Pluspunten

Zeer duidelijk, communicatief bedrijf, dat doet wat het belooft en assistentie verleent waar nodig ! Gemakkelijk bereikbaar en geeft zeer veel info i.v.m. het verder werken met de moestuin ! Heel handige app die je als beginner met elk probleempje helpt ! Ik startte vorig jaar in juni met 1 bak en heb er nu 4. Ik geniet, dankzij het systeem, volop van deze mooie hobby ! De liefde voor de moestuin is aan het groeien ! Bedankt Jelle !

Vervoerskosten naar België vind ik wat duur ! Misschien nog andere oplossingen zoeken. Ik vond bovendien geen verdeelpunten op een redelijke afstand van West-Vlaanderen. Ik denk dat er nog een enorme markt openligt in België !

Pluspunten

Wij bestelde het totaalpakket van zaden. Dat werd heel snel geleverd. Het hele gezin ging aan de slag om de moestuin aan te pakken. Die klus klaarden we op een namiddag. De kinderen vonden het heerlijk om te zaaien. De app is heel duidelijk! De mails zijn enthousiasmerend. Bedankt voor alle hulp.

Toevoegen van andere plantjes die niet tot het zadenpakket behoren.

Pluspunten

Goede uitleg over moestuinieren. Zelfs een beginneling als ik kan een prachtige moestuin maken en onderhouden!

Een formulier toevoegen bij het bouwpakket voor de moestuinbak, voor de niet zo handigen onder ons. Ik had hier geen instructie van gekregen via de mail, dus moest ik er nog achteraan bellen

Pluspunten

Super duidelijk, voor iedereen te begrijpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte communicatie, vriendelijke en snelle antwoorden op vragen, laagdrempelig duidelijke app... werkt erg motiverend ! Benieuwd naar de resultaten. Dank!!!!

Pluspunten

We kregen op goede vrijdag de bezorgdienst aan de deur met een incomplete levering. Het belangrijkste zat er niet bij, namelijk de bak zelf. Ik begrijp dat het een gekkenhuis is op goede vrijdag bij zo'n bezorgdienst, de chauffeur was echter behoorlijk onvriendelijk. Daarnaast de pallet uit elkaar gevallen en één van de zakken met compost gescheurd. Na bellen met de Makkelijke Moestuin (een aangeslagen Robbin) werd vandaag (woensdag) de nalevering gedaan, plus een nieuwe zak compost. Daarnaast ontvingen wij ter compensatie een prachtige attentie, waarvoor heel veel dank. TOP SERVICE, zeer zeer vriendelijke mensen bij de Makkelijke Moestijn VOF

geen

Pluspunten

Uitstekende Service. Snelle reactie en snelle oplossing van een probleem met een van de planken van de MM

Op dit moment geen

Pluspunten

Ik ben heel blij met mijn Makkelijke Moestuinbak. Alles is duidelijk en makkelijk uitgelegd. En met de App erbij, is het nog leuker om je tuintje bij te houden. Het leek mij altijd al leuk om een moestuin te hebben, maar dat vele werk eraan, hield mij altijd tegen. Nu ga ik graag de tuin in om te kijken of er al wat gebeurd in de bak. En het is heel makkelijk bij te houden. En de App werkt ook steeds beter. Ik ben hier heel blij mee en hoop ook echt veel van mijn tuintje te kunnen blijven genieten. Dank jullie wel.

ik zou zo niet iets weten, misschien het enige is, dat er niet echt in de buurt een verkooppunt zit voor mij, maar dat is ook weer niet heel erg belangrijk.

Pluspunten

op tijd geleverd en makkelijk in elkaar te zetten

De app nog gebruiksvriendelijker maken

Pluspunten

snelle en vriendelijke hulp goeie materialen duidelijke website en app mooi vormgegeven

app: graag de mogelijkheid om stapjes terug of vooruit te doen in het zaaiproces. materialen: wel heel erg duur

De Streekweg 24

9956 PS Den andel