Pluspunten

Super - pallet vol keurig door chauffeur in achtertuin geleverd

Pluspunten

Alles wat je maar kan wensen... goeie service, veel producten ( love your vermiculite)!

Geen enkel die ik kan bedenken...

Pluspunten

Overzichtelijke website en de producten passen binnen de methode van de "makkelijke moestuin". Ook staat er op de verpakking precies wat je er mee moet doen! Tuinieren voor dummy's. Wij genieten dankzij Jelle zijn methode en producten van een prachtige moestuin waar we erg trots op zijn en veel vanaf halen.

Pluspunten

Alles prima geregeld en afgeleverd.

Het transportbedrijf mag wel een bericht na laten wanneer ze precies gingen komen via het track en tracé systeem

Pluspunten

De vriendelijke bezorger bracht de pallet verder dan ik had durven hopen!

Pluspunten

Correcte levering Duidelijke instructies Prima resultaat

Pluspunten

Net verpakt en snelle bezorging. Dank!

Pluspunten

Alle 2 leveringen pico bello!

Nog geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi concept, helder. Door boek en site erg enthousiast om te beginnen. Hoe het in de praktijk werkt kan ik nu niet zeggen. Hoor veel anderen heel positief over de bak. Handig dat de MM-mix kant en klaar voor de bak te bestellen is.

Boek is niet altijd kloppend. Informatie in geschreven tekst komt bijvoorbeeld niet overeen met de info in de "zaaikalender". De eerste levering kwam niet ongeschonden over. Geen grote schade maar toch. OP de site zou duidelijk kunnen staan dat je voor het maken van het klimrek voor de plantenbak wel gereedschap nodig hebt.

Pluspunten

Er wordt duidelijke informatie gegeven en de tone of voice is erg prettig. De makkelijke moestuin is ook echt makkelijk.

Pluspunten

snelle levering correcte afhandeling van een telefonische vraag

geen

Pluspunten

Makkelijk en eenvoudig te bestellen en in gebruik

Pluspunten

Snelle levering van de zaadjes. Ze zitten in handige stevige doosjes en mooie zakjes. Erg handig! Ik ga weer met veel plezier aan de slag.

Pluspunten

correcte afhandeling.

in deze moderne tijden zijn mensen veeleisend en willen snel bediend worden. je zou nog sneller op de bal kunnen spelen door de bestelling reeds voor te bereiden voordat de betalin effecief op de rekening verschijnt... det kan namelijk een paar dagen duren., zodoende kunnen de pakketten onmiddelijk na betaling vertrekken... ik vermoed dat dit 1 a 2 dagen kan opleveren. (ik heb er geen last van, maar het viel mij wel op)

Pluspunten

Leuke verzameling bij elkaar passende zaadjes. Meeste komt ook op

Misschien van sommige bonen iets meer zaadjes voor als je twee vakken wilt en een aantal niet op komen

Pluspunten

Snelle levering, volgens planning.

Pluspunten

Super site, goede tips hoe je beter kunt moestuinieren en een heel leuk boek met een goed aansluitende app!

Pluspunten

Pluspunten

vrolijk, enthousiast en goede uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten.

Levering kan sneller. Moest langer wachten dan verwacht helaas waardoor het niet op tijd was voor de verjaardag.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel