Pluspunten

Veel goede tips en ondersteuning. Heel vlotte en snelle levering van bestelling. Dank zij de tips en de goede kwaliteit van de zaden zijn mijn groentebakken een lust voor het oog.

Pluspunten

Zorgvuldig, klantvriendelijk

Pluspunten

Duidelijke uitleg bij Makkelijke Moestuin, het boek heb ik ook, echt een aanrader met prachtige foto `s , Ook het verhaal van Jelle`s opa greep me aan. De doosjes zaden heb ik ook allemaal. Ben zeer tevreden en al reclame aan het maken in mijn omgeving, er zijn er al 2 die warm aan het lopen zijn. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Ik ontving het bestelde boek binnen 48 uur, wat uitzonderlijk is, aangezien ik in Duitsland woon. Op een 'tuindersvraag' gesteld op de website kreeg ik een efficiënt en relaxt antwoord, waar ik wat aan had. Het boek is voor iedere (hobby)tuinier een echte must. Zoiets te bedenken/schrijven getuigt van lef en het is nog prachtig vormgegeven ook! Hulde!

Pluspunten

Snelle levering. Producten voldoen aan verwachtingen. Moestuinieren wordt kinderspel mede ook door het boek en de handige app. Bij vragen snel reactie per email

Pluspunten

Bij een vraag via de mail supersnel antwoord en een uitgebreid antwoord.

Pluspunten

Knap opgepakt.

Pluspunten

Snelle correcte levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Snel, makkelijke uitleg!

Pluspunten

snel bezorgd

Pluspunten

Superhandige app waardoor ik al 2 jaar met heel veel plezier en mooi resultaat een moestuin onderhoud. De zadenpakketje zijn van uitstekende kwaliteit! De rucola, radijzen en Zuid-Oostaziatische slamix zijn mijn absolute favorieten. Ik ben een grote fan!

Pluspunten

Super enthousiast over de Makkelijke Moestuin!! Heerlijk om mee te werken, echt super leuk voor ieder moment van de dag. Plannetjes maken, beetje 'prutsen' in je moestuintje maar vooral GENIETEN!!! Goed in de markt gezet, blijf jezelf persoonlijk richten tot je klanten Jelle (en andere medewerkers van het bedrijfje), dat werkt!!

Pluspunten

Goede zaden, snelle levering, leuke nieuwsbrieven! Heel leerzaam!

Pluspunten

Duidelijke instructies. Leuke app. Top service

De Streekweg 24

9956 PS Den andel