Pluspunten

ik ben 2 jaar begonnen met de mm methode en had genoeg aan je site en je tips. ik was te zuinig om ook het boek te kopen, maar"...........wat ben ik blij toen ik het mezelf cadeau gaf. Het is echt een VERRIJKING. en ik heb ook geleerd dat niet alles naar onze hand te zetten is! bedankt en kus van mieke

Pluspunten

Overzichtelijke site. Artikelen worden snel verzonden.

Pluspunten

Uiterst snelle levering. En ik bij erg blij dat ik deze makkelijker zaaimethode heb ontdekt.

Zou niet weten wat hier nog aan te verbeteren valt. Top.

Pluspunten

snel, flexibel, persoonlijk en correct

Pluspunten

Snelle reactie op e-mails. Mooie vormgeving van website, app en producten. Makkelijk en inspirerend.

Ietsjes meer zaden in de zakjes doen.

Pluspunten

Snelle levering! En de pallet met de zakken MM mix was zeer op tijd en (bij afwezigheid) op een handige plek neergezet.

Een tip: Het zou prettig kunnen zijn een dag voor levering (van de pallet MM mix) de tijd te horen te krijgen. (Nu kreeg ik om 9.15 te horen dat de levering tussen 8.57 en 10.57 zou plaatsvinden). Dan had ik het persoonlijk in ontvangst kunnen nemen. (De levering van de pallet is verder helemaal ok verlopen, dus dit is absoluut geen klacht!!)

Pluspunten

snelle service, goede communicatie. Duidelijke instructies. keurige levering.

Pluspunten

Super veel info op de website te vinden, uitstekende producten (ik heb de makkelijke moestuin mix en compost aangeschaft en één van de zaadjespakketten) en ik ben dolblij met de app. Voor een beginner als ik een echte uitkomst.

- Een betere navigatiestructuur op de website zou fijn zijn; nu zit het 'submenu' steeds onderaan de pagina's en ook zou in het hoofdmenu een directe link naar de groenten/zaden fijn zijn - Beetje uitbreiding van de info bij de groenten/zaden zou ook heel handig zijn - Op de zadenzakjes is niet te vinden hoe hoog de plantjes worden

Pluspunten

Uitnodigende website App wel gedownload, nog niet echt gebruikt Heldere instructies

Pluspunten

Goede uitleg, goede service, super voor beginners, precies wat ik nodig had!

Pluspunten

Geweldig om op zo'n gemoedelijke, haast persoonlijke manier aan het handje te worden genomen bij het opzetten van een moestuin. Zelfs de luiste tuinder-wannabe kan zo een moestuin opzetten. Althans, dat hoop ik. Nog geen sprietjes gezien, maar het is een koud voorjaar geweest

Niet echt

Pluspunten

Snelle levering klantvriendelijk goede kwaliteit

Pluspunten

Mooie spullen en een superfijn handboek vol goede uitleg, ook voor een tuinnitwit als ik :). Levering was snel.

Pluspunten

*Zeer heldere website. Verkopen niet alleen het materiaal, maar laten ook zien hoe je het zelf kan maken! *Bedrijf is betrokken, hield zelf in de gaten of het transportbedrijf alles goed had afgeleverd. *Reageren snel op vragen.

Pluspunten

Door de duidelijke en enthousiaste website heb je meteen zin om aan de slag te gaan! De bestelde spullen werden snel geleverd en zien er mooi en degelijk uit.

Pluspunten

snelle reactie op vragen, actieve en constructieve houding bij leveringsproblemen, zeer bevredigende oplossing.

Pluspunten

Levering snel zoals afgesproken

MM-bak klant vriendelijker maken, zonder veel boor werk en extra spullen nodig

Pluspunten

Snelle nette levering van de MM Mix en zaadjes. De MM app werkt heel erg goed :)

Pluspunten

positief, enthusiast, eerlijk , punctueel

ik zou het niet weten!

Pluspunten

Ontzettend snel geleverd! Ging perfect. Verder is de opmaak van het boek erg goed en kan snel mee aan de slag!

Ik kerkdat de gegevens van de app niet altijd overeenkomen met het boek. Misschien is hier nog iets aan te doen.

Pluspunten

Duidelijke website en super app en ook nog allemaal gratis tips. Je word niet verplicht om bij jullie te kopen, het is vrijblijvend, wat ik overigens wel heb gedaan :)

Punt 1: Bij de intra tuin in opeinde verkopen jullie alleen de MM-MIX, zal graag zien dat jullie ook de labels, bakjes, boeken, kant en klare stellages verkopen. Dus eigenlijk meer dan alleen de mix. Online is opzich ook prima maar wil graag zien wat ik koop. Punt 2: Wellicht een open dag of workshop organiseren.

Pluspunten

Geweldige website, alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor een moestuin ineens helemaal niet moeilijk meer is. Ik heb een bak van 60X90 gekocht, die precies op mijn balkonnetje past. Hij was super makkelijk in elkaar te zetten en de antiworteldoek paste er heel mooi onder (was wel vrij krap afgesneden)

De producten zijn vrij prijzig, daarvoor krijg je wel producten van echt goede kwaliteit, maar mocht het in de toekomst kunnen, zou ik de producten graag iets goedkoper zien (zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit uiteraard).

Pluspunten

Het is echt heel makkelijk. Nu nog via de app een reminder dagelijks rond 19 uur ofzo om even water te gieten bij droog weer, dan is het perfect.

Pluspunten

Duidelijke afspraken

Toevoeging bij huisnummer is bij vervoerder weggevallen, dat gaf problemen bij de bezorging

De Streekweg 24

9956 PS Den andel