Pluspunten

Ze zijn klantgericht en reageren snel, ook in mijn geval toen er iets mis ging met de levering.

Er was iets mis gegaan met de levering door een komma bij de aanvullende tekst. Hier wordt voortaan rekening mee gehouden. Verder geen tips.

Pluspunten

De palet met MM mix was netjes afgeleverd zoals ik had gevraagd op de inrit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

de bestelling wordt netjes volgens afspraak afgeleverd

Pluspunten

Duidelijke website en zeer snelle en correcte levering.

Ga zo door. Zou wel fijn zijn als het mogelijk is om zoals de 120x120 bakken op voorraad te hebben.

Pluspunten

snelle verzending. mooie zaden

Pluspunten

De app is prima, de blogs en filmpjes behulpzaam. Het community gevoel groot, kortom een prima tent op het gebied van communiceren en motiveren!

Prijzen van producten zijn hoog, maar wel handig. Beschikbaarheid lukt en issue.

Pluspunten

Levering verliep vlot. De eerste zaadjes komen al uit.

Pluspunten

Snelle levering, wordt goed meegedacht. Telefonisch goed bereikbaar.

Pluspunten

Snelle levering van de zaden. De resultaten ervan laat nog even op zich wachten ;-)

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de telefoon. Moestuinbakken van zeer goede kwaliteit

Pluspunten

goede kwaliteit snelle goed verpakte levering

1 van de zakken was gescheurd wat erg lastig vervoeren was

Pluspunten

Makkelijk ! Duidelijk! Overzichtelijk!

De pakketjes met zaden ; als je alles neemt heb je in verhouding veel meer klimmers, vind ik zelf erg jammer ivm de ruimte

Pluspunten

Handige tips, leuke mails, overzichtelijk, komt betrouwbaar over.

Pluspunten

de app de mails die we krijgen om alles perfect te laten verlopen communicatie goed en vlug vlugge verzending van de zaden

jammer maar wij moeten dit weekend speciaal naar Nederland komen ( 2u30 rijden) om naar intratuin te komen omdat de compost MM mix hier nergens verkrijgbaar is dicht bij ons. Wij hebben zelfs geen MM mix aarde kunnen gebruiken en andere bakken, maar voor het zekerste rijden we nu om de compost naar Maastricht

Pluspunten

Goede instructies!

Pluspunten

duidelijke site, vlotte levering en goede opvolging via mail

Leuk tuingereedschap (= set in mooie kleurtjes) zou ook nog passen bij jullie webshop. Want dit is nergens online te vinden.

Pluspunten

Goede informatie, levering en producten

Pluspunten

5 sterren, uitermate goed, uitgebreid geholpen via mail en telefoon. En extra tips gekregen. Top en klasse!!

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, alles is degelijk spul. Pallet met aardemix plus bakken werd achter t huis gereden, super service! Heel blij mee.

Pluspunten

t gemak, aan de hand wordt je meegenomen. Het werk is te overzien. Goede producten. Erg benieuwd naar het resultaat.

De adviezen en zaaisuggesties in de app en op de zakjes komen niet altijd overeen. Mogen beter op elkaar afgestemd worden.

Pluspunten

Snelle levering, goed advies. Nb. Ik kom er achter dat andere bedrijven de formule willen kopiëren (bijvoorbeeld makkelijke moestuingrond) maar dat de samenstelling dan anders is, minder vermiculiet wat een dure grondstof is. De zakken kosten dan overigens hetzelfde als bij makkelijkemoestuin.nl. Oftewel meer winst voor de fabrikant of tussenhandel. Niet doen dus en gewoon hier kopen

De Streekweg 24

9956 PS Den andel