Pluspunten

Pluspunten

Levering bestelling volgens afspraak.

Pluspunten

Topservice, ondanks eigen onoplettendheid toch nog pakketje nagestuurd gekregen.

Bij het bestelformulier een check op postcode inbouwen (of huisnummer postcode bestaande combinatie is) om te voorkomen dat per ongeluk een niet bestaand adres wordt opgegeven.

Pluspunten

Zeer betrokken, servicegericht. Pakken bestelling snel op. Bij probleem zending Ben Ik gebeld en gemaild.

Pluspunten

Mooi, duidelijk, vriendelijke benadering! Ik word er enthousiast van.

Nog niet......

Pluspunten

Duidelijke website met tonnen aan informatie om je eigen moestuin te maken. Dit ondersteund door een beperkte webshop die alle noodzakelijk producten voor een beginnend tuinder aanbied. De bijhorende app lijkt me zeer bruikbaar, maar moet ik nog uittesten. Correcte en snelle levering.

geen, of toch uitbreiding van de aangeboden artikelen in de webshop.

Pluspunten

Wij zijn fan van de makkelijke moestuin! Vooral met de nieuwe app is tuinieren een peulenschil!

Misschien kunnen jullie ook nog losse zakjes makkelijke moestuin zaadjes verkopen.

Pluspunten

Snel,makkelijk en zeer vriendelijk in omgang, mooie tool voor beginnende tuinierders,top!

Andere groentes aanbieden zoals bloemkool,prei,ui,boerenkool mis dat..

Pluspunten

Overzichtelijke site, leuke films met veel tips, snelle levering van de producten

Geen!

Pluspunten

Snelle bevestiging van de bestelling en snelle levering

Pluspunten

snelle levering van bestelde produkten Duidelijke uitleg over gebruik e.d

Pluspunten

Hele positieve indruk! Goede ervaring met tijdige leveringen. Zeer tevreden! Ik ben benieuwd naar het resultaat van de MM-Mix en de MM-zaadjes....

Pluspunten

De zending was keurig op tijd binnen. En ben gelijk aan de slag gegaan met de aanwijzingen die Jelle gaf waar en welke groenten gezaaid konden worden.

Misschien een tip om in de app aan te gegeven waar en welke zaden gezaaid kunnen worden. Dan horen je dat niet in een mail door te geven.

Pluspunten

Heel vriendelijk en behulpzaam. We kregen iets anders geleverd dan we besteld hadden, maar dat werd prima en snel opgelost.

Pluspunten

Heel snelle levering van de bestelde producten. Snel antwoord op je vragen. Het enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Ook de app is heel duidelijk.

Pluspunten

Heb moestuinzaden bestel en de volgende dag al binnen! Geweldig!

Pluspunten

bestelling is snel en netjes geleverd

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking in een onbedrukte doos die mooi op de composthoop kan.

Geen track-en-trace code ontvangen

Pluspunten

Wat een enthousiasme bij Jelle en de rest van het team. De bestelling was zo gedaan en de levering exact zoals beloofd. Onze moestuin is nu klaar voor de start.

Pluspunten

Heldere informatie, goed materiaal en snelle levering

Pluspunten

overzichtelijke en informatieve website, levering volgens afspraak, compleet en deugdelijk materiaal met een duidelijke omschrijving en zelfs een mal voor de te boren gaatjes.

Pluspunten

Bestelling op tijd en volledig afgeleverd. Vriendelijke benadering van de klant. Alles duidelijk uitgelegd.

Pluspunten

Positieve toonzetting in berichtgeving naar buiten

App synchronisatie zou handig zijn voor ipad en iphone Ik werk met 2 bakken onder elkaar (bak 1 en 3). Bak 2 moet je wel aanmaken om bak 3 te kunnen gebruiken...

De Streekweg 24

9956 PS Den andel