Pluspunten

Goede levering, goed product.

Te weinig schroefjes, maar snel nagestuurd. De gaatjes in de plastic lijsten waren te klein voor de meegeleverde schroefjes, dus even moeten opboren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heldere communicatie, afspraak levering snel en op tijd bezorgd, materialen zien eruit conform verwachting al heb ik een en ander nog niet gemonteerd

raster van plastic is niet zo milieubewust, mogelijk verbeterpuntje; vrachtwagenchauffeur heeft pallet in mijn voortuin achtergelaten.ik baal er een beetje van dat zelf te moeten afvoeren!

Pluspunten

Alles lekker duidelijk en overzichtelijk.

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijk online shop, keurig op tijd geleverd wat ik had besteld. Alleen was de bezorger chagrijnig en zei kortaf 'nee', zonder verder op of om te kijken, op de vraag of hij aub de (loodzware) moestuinbak in de tuin kon plaatsen ipv bij de voordeur. Dat was niet prettig.

Een ander vriendelijker, bezorgbedrijf

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt en kwaliteit heel goed. Fijne informatieve website.

Pluspunten

Het is een heel toegankelijk concept. De artikelen zijn goed beschreven en prettig in het gebruik. De bestelling wordt de andere dag geleverd.

Pluspunten

Prima en snelle levering zelf in Duitsland. Zijn we niet gewend. Makkelijk te vinden en te bestellen op de website.

Pluspunten

Snel besteld snel in huis

Onduidelijke producten op de site. Waar moet je wat bestellen. Te veel verhaal bij het product als het om bestellen gaat

Pluspunten

Snelle levering, geweldig boek en hopelijk net zo'n resultaat in mijn moestuin!

Pluspunten

Vlotte afhandeling, bestelde goederen snel bezorgd, mooi en gemakkelijk te lezen MM boek, duidelijke handleiding op de zadenverpakking.

Verbeterpunten???, Tips is het nu nog te vroeg voor of misschien niet nodig.

Pluspunten

Enthousiast en positief ben ik. De site is super handig en geeft meteen het gevoel van zo is het ook haalbaar voor mij. De methode zit heel goed in elkaar en ik verheug me om te kunnen beginnen. Behulpzaam en oplossingsgericht bij problemen.

Pluspunten

Ik had het boek besteld. Snelle levering. Ik had het binnen 2 dagen in huis. Mooi boek met een dikke stevige kaft. Leuk om te lezen en erg handig. Zeker de moeite waard.

Het zou fijn zijn als de zakjes zaad los te koop zijn. En wat meer soorten

Pluspunten

Alles helder , duidelijk , vriendelijk en met humor!

Ga zo door!

Pluspunten

Super site. We zijn zo blij met onze makkelijke moestuin. Kunnen niet wachten tot we weer kunnen gaan zaaien!

Pluspunten

Vriendelijke uitstraling. Sneller levering. Duidelijke site.

Ben er nog te kort mee bezig om vebeterpunten of tips te hebben.

Pluspunten

Goede en betrouwbare service

Pluspunten

We kopen al een paar jaar zaden bij de makkelijke moestuin. Het resultaat is: oorspronkelijke groentes en fruit, heerlijk van smaak en alles is even goed.

Pluspunten

Overzichtelijke website , goede informatie . Snelle verzending .

Pluspunten

Een mooi vormgegeven website en boek. De teksten vind ik heel aanstekelend werken. Het klinkt allemaal heel redelijk en gemakkelijk. Ik ga het onderzoeken.

Verbeterpunten heb ik nu niet. Ik ben net begonnen met het timmeren van de bak !!!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en correct. Zelfs in weekend (zondag) bereikbaar. Denken mee.

Probeer nog helderder afspraken te maken met je transporteur.

Pluspunten

vlotte service goede selectie van producten nuttig advies

geleverde zaden met beperkte houdbaarheid, dus in de praktijk maar één jaar bruikbaar

Pluspunten

Keurig op tijd....ennnn in een passende doos. Sommige verpakkingen zijn zooo groot, dat je bestelde artikel er 3 keer in past. Perfect

De Streekweg 24

9956 PS Den andel