Pluspunten

Het boek wat ik heb besteld ziet er prachtig uit, en voldoet aan de verwachtingen die ik van te voren had. De bestelling is uitgevoerd zoals werd gezegd. Vind het een prima bedrijf.

geen

Pluspunten

Wat een super bedrijf! Een boek vol inspiratie en kwalitatief super goede producten! En wat zien de doosjes van de zaadjes er super leuk uit. Ik krijg al zin in de lente!!!

Pluspunten

vrolijk, informatief en leuk bedrijf dat snel mooie producten levert

geen

Pluspunten

Ik heb vorig jaar 10 zakken MM RHP-natuurcompost gekocht bij een MM-verkooppunt. Een eerste begin met het verbeteren van de grond van onze moestuin was gemaakt. Dit jaar pakken we het wat grootser aan. Meteen maar een pallet gekocht (51 zakken), want de compost van MM is meer dan prima. Mooi van structuur, de juiste vochtigheid. De levering was volgens afspraak. Fijn, dat ik bij MM als particulier tegen een schappelijke prijs natuurlijke compost in zakken kan kopen.

Pluspunten

Enthousiast bedrijf, goede produkten, goede informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling was vlot in huis en dat is altijd fijn!

Pluspunten

De boeken zijn snel geleverd. Fijn, nu kan het lezen en leren beginnen.

Pluspunten

De bestelling was helaas niet compleet, maar dit werd direct - na een telefoontje- herstelt, door nazending van het niet ontvangen product. Super!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen.

Als u een zaaikalender (maakt) verkoopt, zorg dan wel dat ook de alle zaaizaden benoemd worden. , ik vindt de zaaikalender incompleet.

Pluspunten

De zaaikalender die ik had besteld kwam niet, was een fout gemaakt in het verzendhuis, na gemeld te hebben dat ik de kalender niet had gekregen is het netjes en vriendelijk afgehandeld, de kalender alsnog gekregen met 3 zakjes zaaigoed erbij.

Pluspunten

Superleuk boek, je wilt direct aan de slag gaan!

Nog iets meer uitleg welke zaden het best in een bak samen worden gevoegd.

Pluspunten

Snelle levering Goede klanten service

Pluspunten

Ik heb nog geen oordeel over het bestelde product. Het is bij mijn dochter in NL bezorgd en ik haal het pas in het nieuwe jaar op. De bezorging ging v.ekkeloos.

Pluspunten

Bestellen was eenvoudig. Prima op tijd bezorgd.

De zaden zijn niet allemaal van de rassen die in het boek aangeprezen worden (courgette, pronkbonen)

Pluspunten

snel, ongecompliceerd, prima!

Pluspunten

Snelle levering, komt heel persoonlijk over terwijl je helemaal geen 'live' contact met elkaar hebt!

Pluspunten

De website geeft soms verschillende bedragen bij bestelling.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Het enthousiasme druipt eraf en werkt aanstekelijk. Snelle en goede levering en mooie producten.

Nu in ieder geval nog niet.

Pluspunten

Snelle correcte levering, prettig telefonisch contact. 1e indruk goederen: ziet er goed uit, boek leest makkelijk weg en volgend voorjaar planten we de zaadjes.

Deze beoordeling achterwege laten of toespitsen op levering, service en contact. Als je in de herfst een boek en moestuinzaden aanschaft, kun je daar inhoudelijk 2 weken later nog weinig over zeggen. Komt wat vaag en onlogisch over.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel