Pluspunten

Goede, snelle en adekwate service en levering

Geen!

Pluspunten

Snelle levering en chauffeur leverde het netjes bij de deur af.

Pluspunten

De site overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Begrijpelijk taalgebruik ook voor de wat mindere pro's onder ons.

De hoge verzendkosten zijn (vooral bij kleine bestellingen) wel een struikelblok. Anders 5 sterren

Pluspunten

Gewoon geinteresseerde, emphatische en vrolijke stem aan de andere kant van de telefoon. Daarnaast meegedacht en snel een proefzending opgestuurd die de volgende dag binnen was.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Alles is geleverd en in goede staat. Nu wordt het wachten op het voorjaar om te kunnen beginnen.

Pluspunten

Hele goede service. Vriendelijk personeel, die snel reageren op mails. Bestelling was er de volgende werkdag, top!

Pluspunten

Zowel voor als na het plaatsen van mijn bestelling hadden wij telefonisch contact met elkaar. Hierdoor was het voor mij duidelijk wat ik het beste kon bestellen en werden onzekerheden weggenomen. De telefonische bereikbaarheid en de mogelijkheid tot het stellen van vragen, heeft een geruststellend effect. En erg belangrijk: de moestuinbakken zien er keurig uit.

De vervoerder/chauffeur vond ik onvriendelijk en onbehulpzaam.

Pluspunten

ik ben erg prettig telefonisch behandeld levering ging keurig op tijd

Pluspunten

Als alles goed gaat is het niet moeilijk, maar als het mis gaat dan kun je de kwaliteit onderscheiden van de massa. Er was een leveringsprobleem, maar dat is keurig afgehandeld, en bij de tweede afspraak is de bestelling goed geleverd.

De chauffeur heeft niet gebeld voor aflevering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering netjes aangekomen levering. Goede kwaliteit.

Herhalen is goed,maar vind het over verdrevenen. Voorbeeld van Opa is wel heel slecht gekozen. Ben zelf Opa de kinderen waar mee ik werk weten dit, en moet nu het een en ander uitleggen.Denk dat vooral scholen heel graag met opa's werken die hun tuin onderhouden.

Pluspunten

enthousiaste mensen, met kennis van zaken, goed bereikbaar per telefoon, geen wachttijden, doen wat ze beloven!!

geen

Pluspunten

Snel geleverd en met de app erbij erg leuk, meteen drie soorten kunnen zaaien

Keuze voor andere soorten groenten

Pluspunten

Pluspunten

heel persoonlijk, laagdrempelig, super info zowel op de site als in het boek!

Pluspunten

De eenvoud/ laagdrempelig Kwaliteit/ prijsverhouding Er wordt ook aan ouderen gedacht

Kan ik zo niet bedenken...

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Eerlijk, snelle en vriendelijke service. Een mooi voorbeeld van een bedrijfje dat het uit passie doet en niet enkel voor de winst. Hopelijk blijft het ook zo want dat is een verademing ten opzichte van al die bedrijven waar je enkel een nummer bent en geld de hoofdzaak is.Doe zo voort!

Pluspunten

mooi en compleet pakket. makkelijk te monteren.

de aflevering was een dag later dan gepland. helaas werd ik daar pas laat in de ochtend over gebeld. De volgende dag waren ze wel keurig op tijd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie zijn wel erg snel met het verzoek voor een beoordeling. Ik heb het boek nog maar half gelezen, en nog niet alle filmpjes bekeken, mede door het mooie weer van de laatste tijd. In het boek en de filmpjes wordt alles goed uitgelegd en overzichtelijk behandeld, ik ben dan ook zeker van plan binnenkort mijn eerste bak te gaan maken. Het is natuurlijk wel zo dat de herfst nu bijna gaat beginnen, dus het plan is om mijn eerste bak te vullen met tulpen- en narcissenbollen, en zodra deze volgend jaar zijn uitgebloeid, vul ik de bak met groenten.

Een klein beetje storend vindt ik dat op jullie website, in het boek en in de filmpjes, heel vaak de negatieve punten van een 'normale' moestuin worden belicht, dit is niet nodig vind ik. Veel mensen hebben veel plezier op een 'normale' moestuin en het grote voordeel van een 'normale' moestuin is dat dit vaak plaatsvindt op een complex waar beginnende tuiniers vaak veel hulp krijgen van ervaren tuiniers, waar plantjes worden geruild of gedeeld en waar tijdens je vakantie door mede tuiniers naar je tuin wordt omgekeken. Deze voordelen heb je niet als je bij je huis alleen bezig ben. Het continue benoemen van de minpunten van een 'normale' moestuin zorgt een klein beetje voor een Calimero effect en dat is gewoon niet nodig. De makkelijke moestuin is gewoon een heel goed en sterk concept waar ook veel mensen veel plezier aankunnen beleven, en waar ik als beginner van de makkelijke moestuin veel zin in heb om er aan te beginnen.

Pluspunten

Snelle levering, grote artikelen goed ingepakt.

Boek en doos goed ingepakt maar doosjes met zaden licht beschadigd ('plakband' waar ze mee dicht zaten was losgescheurd incl tekst van doosjes). Nu lijkt het of alle doosjes opengepeuterd zijn en weer slordig dichtgeplakt. Was cadeautje dus jammer dat dit er zo uitziet.

Pluspunten

Duidelijke shop. snelle verzending.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel