Pluspunten

Snelle levering en bestelling volledig en intact bezorgd. Alles is aangeplant dus nu begint het grote wachten (en water geven natuurlijk ;-)

Niets op aan te merken

Pluspunten

Snel, duidelijk, praktisch en niet langdradig.

Tip: de duitse markt?

Pluspunten

Zeer informatieve website, alles makkelijk te vinden en ondanks dat ik de bestelling na 15:00 had geplaatst, had ik toch de volgende dag al mijn pakketje in huis. Top!!!

De zakjes waarin de zaden zitten zouden van stroef papier mogen zijn inplaats van glad papier. Het is vrij moeilijk om ze te openen wanneer je idd een hoeje er vanaf knipt zoals aangegeven wordt op het zakje. De MM app zou moeten kunnnen synchroniseren wanneer je die op zowel tablet als mobiel hebt staan.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering! Mijn zaadjes staan nu al in de grond!

Pluspunten

Kwalitatief hoogstaande producten maar vooral een uitmuntend boek over het opzetten en draaiend houden van een échte moestuin. Het enige negatieve punt is dat ik ervan baal dat ik dit bedrijf niet twee jaar eerder heb gevonden. maar dat ligt aan mij :) Ook de app is érg handig.

Jammer dat je bij Intratuin nog niet alle producten van Makkelijke Moestuin kunt kopen. Ik doel hiermee op grove vermiculiet. App zou, tegen betaling, ook de mogelijkheid moeten hebben om niet-MM gewassen op te nemen.

Pluspunten

Goede duidelijke website, je leest er zo doorheen. Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Misschien nog wat meer verschillende zaden/kruiden, of in ieder geval de uitleg over nog andere groentes, omdat het zo leuk is om erover te lezen.

Pluspunten

Mooi uitgangspunt, goed product erg goed uitgewerkt (van zaadjes via bak en grond tot app)

Pluspunten

Geweldige opzet, prachtige website, goede uitgebreide, eerlijke informatie en zeer klantvriendelijk.

De prijzen van de producten zijn wat aan de hoge kant en zijn op de verkooppunten niet altijd gelijk.

Pluspunten

Prachtige moestuinbak, zeer tevreden over de service, informatie en tips!

Eventueel een imbussleuteltje bijleveren voor het monteren van de poten. Hiervoor kon ik niet de geleverde imbussleutel gebruiken die nodig was voor het monteren van de bak.

Pluspunten

Voor een starter in moestuinenland een echte aanrader. Alles wordt simpel en helder uitgelegd en het werkt allemaal erg motiverend.

Ik gebruik het allemaal nog niet zolang dus heb nog geen verbeterpunten. Misschien dat dingen later in het groeiproces onduidelijker worden maar dat weet ik niet.

Pluspunten

Snelle levering en via Facebook ook een duidelijke uitleg als je vragen heb over de plantjes

Ben er net mee bezig waardoor ik u geen verbeter puntjes kan beoordelen

Pluspunten

Makkelijk en begrijpelijk, laagdrempelig en aan alles gedacht. Heel fijn om met veel plezier te starten met je hobby!

Pluspunten

Alles duidelijk en dimpel weergegeven. Begrijpelijk voor iedereen. Alles stapje voor stapje.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website, producten zijn goed op elkaar afgestemd! In z'n geheel vind ik het concept een goed initiatief en de website ondersteunt dit op een handige manier.

Pluspunten

Zeer goede service,leuk werken met de mm app

Pluspunten

alles prima in orde

graag ook zaadjes kunnen kopen die ik speciaal wil

Pluspunten

- Klantvriendelijk - Duidelijk en heldere informatie - Positieve enthousiaste uitstraling - Uitstekende keuze qua transporteur van de bestelde goederen: netjes op de afgesproken datum en binnen de tijd - Snelle reactie bij vragen via mail - Duidelijk boek over moestuinieren: een MUST om te hebben!

- geloof mij of niet maar ik heb de afgelopen 10 minuten hard moeten nadenken of er nog verbeterpunten zijn maar helaas ik kan niets bedenken! Ga vooral zo door! Super!

Pluspunten

goede producten en overal een duidelijke uitleg over

zorgen voor meer plaatsen waar je de producten kan kopen

Pluspunten

heel tevreden oer de snelle levering en ook over het moestuinboek. ik ben er nu druk mee aan de slag en de plantjes komen al op. het resultaat lijkt veelbelovend. ik ben razend enthousiast.

geen

Pluspunten

heldere website, vlotte levering en vlot en vriendelijk herstel toen er iets niet goed was met onze levering.

kan geen verbeterpunten bedenken

De Streekweg 24